0

Turism - Sfaturi utile

Turism

Cel mai interesant

Cum se alege un rucsac turistic?

Rucsacul este o parte importantă a echipamentului pentru activități în aer liber și turism. Un rucsac bun ar trebui să fie durabil, ușor și suficient de spațios, nu" tăiați " umerii și nu vă presați p..
Citiți mai multe

Recomandat

Cum să alegi încălțăminte pentru alergare?
Elementul principal al echipamentului unui alergător este, cu siguranță, încălțămintea de alergare. De calitatea și confortul lor depinde nu numai rezultatul antrenamentului, ci și sănătatea picioarel..
Alegerea unei biciclete - o abordare științifică!
Alegem o bicicletă pentru copii: În funcție de înălțimea și vârsta copilului, i se va potrivi o bicicletă cu dimensiuni diferite ale roților. Nu procurați copilului o bicicletă care nu corespunde..
Pregătirea pentru o alergare pe distanțe lungi
Pentru organism, acestea sunt sarcini grele care necesită o pregătire adecvată. Condiția principală pentru o cursă lungă de succes este formarea regulată pe un plan individual clar. În plus față de au..
Cum să ai grijă de pantofi pentru turism și activități în aer liber?
Pantofii trebuie purtați, așteptați până când "se așează" pe picior. Dacă disconfortul rămâne, este recomandabil să încercați să strângeți cordonul într-un mod diferit.Înainte de utilizare, chiar și î..
Cum să instalați și să aveți grijă de cort?
Cortul este a doua casă pentru un turist. Pentru ca această casă să dureze mult timp și să rămână confortabilă și frumoasă, trebuie să fie îngrijită corespunzător.Instalarea cortului. Instalarea unui ..
Alergare pentru începători
Etapa pregătitoare.Pentru orele regulate de alergare, trebuie să vă pregătiți:Vizitați medicul.Este necesar să se asigure că nu există contraindicații: unele boli de inimă și plămâni, vasele membrelor..
Cum să alegi o cască de bicicletă?
Ciclismul este un sport foarte util dar și traumatic. În 1880, câștigând rapid popilaritate, a fost inventată casca de protecție.Tipuri de căști pentru bicicletă.Casca este selectată în funcție stilul..
Recomandăm
Cum să transportați o bicicletă?

Cum să transportați o bicicletă?

Nu este întotdeauna posibil să mergeți la o plimbare cu bicicleta de la pragul casei. În acest caz, bicicleta trebuie transportată la destinație cu mașina, trenul, cu autobuzul sau chiar cu avionul. T..
Citiți mai multe
Cum să alegi un skateboard?

Cum să alegi un skateboard?

Nu cu mult timp în urmă, skateboard-ul a fost folosit în principal pentru a efectua trucuri complicate sau ca accesoriu de modă. Acum, din ce în ce puteți întâlni oameni care aleg skate ca un mijloc c..
Citiți mai multe