0 Russian

Fotbal

Fotbal

Cel mai interesant

Cum să alegi o formă de fotbal?

O persoană pasionată de jocul de fotbal intră în teren în mod regulat și în diferite condiții meteorologice. În funcție de perioada din an, Tipul de acoperire a terenului de joc și masa altor factori ..
Citiți mai multe

Cum să alegi o minge de fotbal?

O minge de fotbal este cel mai important obiect al echipamentului de fotbal atât pentru copii, cât și pentru adulți, fără de care Jocul de fotbal nu este posibil. O minge bună ar trebui să fie pompată..
Citiți mai multe

Recomandat

Adidași pentru alergare
Alegerea pantofilor de alergare depinde de o serie de criterii. Deci, pentru antrenamente și competiții, se folosesc diferite tipuri de încălțăminte.Adidașii de antrenament sunt "echipați din punct de..
Cum să aflați ce talpă a piciorului aveți?
În funcție de rezultatul diagnosticului, consultanții magazinului SPORTLANDIA vor selecta pentru adulți și copii tălpi interioare ortopedice și anatomice pentru pantofi de sport și obișnuiți.Tălpile p..
 Nutriție adecvată în timpul alergării
Alergarea de dimineata. Dimineața, nu alergați pe stomacul gol. În timpul nopții, rezervele de glicogen din ficat sunt epuizate, ceea ce înseamnă că nivelul zahărului din sânge scade. Între trezire ș..
Pregătirea pentru o alergare pe distanțe lungi
Pentru organism, acestea sunt sarcini grele care necesită o pregătire adecvată. Condiția principală pentru o cursă lungă de succes este formarea regulată pe un plan individual clar. În plus față de au..
Haine de alergare
Unul dintre cele mai utile obiceiuri este jogging — ul regulat de dimineață sau de seară. Rularea crește tonul corpului, îmbunătățește starea de spirit și fitness. Pentru a face jogging-ul aduce benef..
Unde să alergi?
Găsirea de locuri pentru jogging nu este o problemă. Printre cele disponibile se numără străzile orașului, parcurile, stadionul, manejul, sala de sport. Pentru cei cărora le place să alerge în natură,..
Recomandăm
Cum se alege un rucsac turistic?

Cum se alege un rucsac turistic?

Rucsacul este o parte importantă a echipamentului pentru activități în aer liber și turism. Un rucsac bun ar trebui să fie durabil, ușor și suficient de spațios, nu" tăiați " umerii și nu vă presați p..
Citiți mai multe
Cum să alegi schi aplin?

Cum să alegi schi aplin?

Stiluri de patinajDouă stiluri principale sunt practicate în sportul modern de schi-clasic și patinaj.Mișcarea clasică - când schiurile se alunecă în paralel unul cu celălalt-popoarele nordice l-au fo..
Citiți mai multe