0

Schi alpin - Sfaturi utile

Schi alpin
Cel mai interesant

Cum să alegi schi aplin?

Stiluri de patinajDouă stiluri principale sunt practicate în sportul modern de schi-clasic și patinaj.Mișcarea clasică - când schiurile se alunecă în paralel unul cu celălalt-popoarele nordice l-au fo..
Citiți mai multe

Cum să alegi schi alpin?

Lungimea schiilor.Nu există nicio formulă magică pentru a determina lungimea perfectă pentru că ea pur și simplu nu există. Formula de bază este greutatea și înălțimea, apoi trebuie să luați în consid..
Citiți mai multe

Recomandat

Cum să alegi patine cu rotile?
Cum să alegi patine cu rotile?Rolele selectate corect joacă un rol important în dezvoltarea tehnicii de echitatie, deoarece în role confortabile și confortabile se poate concentra pe mișcări, ceea ce ..
Cum să alegi haine pentru turism și activități în aer liber?
Îmbrăcăminte pentru activități în aer liber sunt cerințe mult mai mari decât pentru uzura de zi cu zi: ar trebui să fie nu numai frumos și confortabil, dar, de asemenea, cât mai practic posibil, prote..
Cum se alege un rucsac turistic?
Rucsacul este o parte importantă a echipamentului pentru activități în aer liber și turism. Un rucsac bun ar trebui să fie durabil, ușor și suficient de spațios, nu" tăiați " umerii și nu vă presați p..
Cum să alegi patine de hochei pentru un jucător de câmp (atacant/apărător)?
Hocheiul pe gheață este unul dintre cele mai populare sporturi. Acest joc spectaculos, dinamic, cu elemente de luptă pentru putere, s-a îndrăgostit de spectator pentru acțiunile individuale strălucito..
 Cum să alegi patinele?
Patinajul pe gheață este una dintre cele mai populare activități în aer liber pe toate anotimpurile, care oferă activitate fizică aproape tuturor grupelor de mușchi și promovează sănătatea. Astăzi, st..
Recomandăm