0

Patinele - Sfaturi utile

Patinele

Cel mai interesant

Cum să alegi patinele?

Patinajul pe gheață este una dintre cele mai populare activități în aer liber pe toate anotimpurile, care oferă activitate fizică aproape tuturor grupelor de mușchi și promovează sănătatea. Astăzi, st..
Citiți mai multe

Recomandat

Cum să alegi protecție pentru patinaj cu role, scutere și skateboard-uri?
Este aproape imposibil să evitați căderile pentru un începător pe role, trotinetă sau skateboard. Casca, genunchiere, cotiere și alte tipuri de protecție pot proteja împotriva daunelor grave.Toate ele..
Cum să alegi patine cu rotile?
Cum să alegi patine cu rotile?Rolele selectate corect joacă un rol important în dezvoltarea tehnicii de echitatie, deoarece în role confortabile și confortabile se poate concentra pe mișcări, ceea ce ..
Cum să înveți să mergi pe role?
Rolele sunt o alternativă excelentă la patinele de gheață în perioada caldă a anului. Urmând recomandările simple și efectuând exerciții de bază, puteți accelera procesul de învățare.Role vs patineCei..
Cum să alegi patine de hochei pentru un jucător de câmp (atacant/apărător)?
Hocheiul pe gheață este unul dintre cele mai populare sporturi. Acest joc spectaculos, dinamic, cu elemente de luptă pentru putere, s-a îndrăgostit de spectator pentru acțiunile individuale strălucito..
Cum să alegi un stick de hochei pentru un jucător de câmp?
Bățul este principala armă a jucătorilor de hochei. Cu un stick, jucătorii dau pase amețitoare, lansează aruncări precise de la încheietura mâinii și clicuri de o forță incredibilă la poartă, stick-ul..
Recomandăm
Cum să alegi schi alpin?

Cum să alegi schi alpin?

Lungimea schiilor.Nu există nicio formulă magică pentru a determina lungimea perfectă pentru că ea pur și simplu nu există. Formula de bază este greutatea și înălțimea, apoi trebuie să luați în consid..
Citiți mai multe
Cum să alegi schi aplin?

Cum să alegi schi aplin?

Stiluri de patinajDouă stiluri principale sunt practicate în sportul modern de schi-clasic și patinaj.Mișcarea clasică - când schiurile se alunecă în paralel unul cu celălalt-popoarele nordice l-au fo..
Citiți mai multe