0

Ciorapi pentru bărbați

Popular
27-35
199.00 LEI
Adaugă în Coş
27-35
199.00 LEI
Adaugă în Coş
35-38 39/42 43-46
99.00 LEI
Adaugă în Coş
35/38 39/42 43/46
99.00 LEI
Adaugă în Coş
35-38 39-42 43-46 47-50
399.00 LEI
Adaugă în Coş
34-37 38-41 42-45 46-49
349.00 LEI
Adaugă în Coş
38-41 42-45
199.00 LEI
Adaugă în Coş
43%
699.00 LEI
399.00 LEI
Adaugă în Coş
S M L
149.00 LEI
Adaugă în Coş
35/38 39/42 43-46
149.00 LEI
Adaugă în Coş
Certificat cadou pentru 200 de bonusuri
Mai mult
35-37
399.00 LEI
Adaugă în Coş
38-41 42-45
249.00 LEI
Adaugă în Coş
One size
299.00 LEI
Adaugă în Coş
35-38 39-42 43-46
149.00 LEI
Adaugă în Coş
36%
38-41 42-45 46-49
249.00 LEI
159.00 LEI
Adaugă în Coş
38-41 42-45
399.00 LEI
Adaugă în Coş
35/38 39/42
99.00 LEI
Adaugă în Coş

Stilul dvs. inconfundabil: cele mai bune șosete pentru bărbați le găsiți în magazinul Sportlandia

Șosetele pentru bărbați adesea rămân o parte neobservată a garderobei, spre deosebire de cămăși sau costume. Cu toate acestea, alegerea unei perechi nepotrivite poate atrage atenție nedorită și poate aduce chiar disconfort. Haideți să vedem ce tipuri de șosete pentru bărbați puteți găsi pe rafturile magazinelor și cu ce le puteți asorta.

Tipurile de șosete pentru bărbați

Șosetele pentru bărbați se deosebesc nu doar prin stil și prin materialul din care sunt confecționate, ci și prin lungime. Să examinăm diferitele tipuri de șosete în funcție de lungime:

 • Șosetele invizibile sau tălpicii pentru bărbați reprezintă cea mai scurtă variantă a șosetelor obișnuite. Acestea sunt purtate cu loaferi, mocasini, încălțăminte slip-on, încălțăminte sport, precum și cu haine pentru care este important să nu fie deloc vizibile.
 • Șosetele scurte pentru bărbați sunt o opțiune comodă și practică pe care o poți purta în fiecare zi.
 • Șosetele până la mijlocul gambei sau șosetele de ¼ sunt o opțiune versatilă, care se potrivește perfect cu pantaloni clasici și blugi.
 • Șosetele lungi sunt cei mai înalți ciorapi pentru bărbați. Pot fi simple, pentru sport și sunt confecționate dintr-o varietate de materiale: bumbac, lână, bambus, poliester.

De asemenea, pe piață puteți găsi diferite tipuri, în funcție de formă: șosete întregi, exemplare cu inserție pentru degetul mare sau pentru fiecare deget. Este evident că cele mai răspândite și căutate sunt șosetele din primul tip. Cu toate acestea, și celelalte își găsesc admiratori.

Utilizarea și compoziția șosetelor

Încă o clasificare importantă este utilizarea, deoarece pentru fiecare situație ar trebui să alegi o pereche corespunzătoare:

 • Șosete sport pentru bărbați. Fabricate din materiale sintetice, care se disting prin rezistența la uzură, o bună gestionare a umidității, permiterea trecerii aerului și uscare rapidă. Unele modele de șosete sunt echipate cu elemente speciale din cauciuc pentru a preveni alunecarea în timpul activităților. Există diferite variante: standard și pentru un anumit tip de sport, cum ar fi șosete schi, șosete hochei sau șosete alergare.
 • Șosete clasice pentru bărbați. Sunt alese conform culorii costumului și a încălțămintei. Așadar, șosetele cu imprimeuri de pizza și căței mai bine să le lăsați pentru alte evenimente. Compoziția lor e din bumbac cu adaos de materiale sintetice. Dacă aveți nevoie de o pereche mai călduroasă, mai bine să optați pentru lână merinos cu un mic adaos de materiale sintetice.
 • Varianta casnică, de casă, îndeplinește funcția de papuci de cameră. Sunt fabricate din fibre naturale, precum lâna, dar nu este obligatoriu să fie 100% din lână. Chiar dacă compoziția conține 20-40% materiale sintetice, acest lucru nu va afecta confortul dumneavoastră.

Nu uitați că cele mai bune șosete pentru bărbați nu trebuie doar să îndeplinească o funcție estetică, ci și să absoarbă transpirația și să protejeze piciorul de rosături.

De unde să cumperi șosete pentru bărbați fără să pierzi timp și bani?

În magazinul Sportlandia este prezentat un sortiment larg de ciorapi bărbătești atât pentru utilizare zilnică, cât și pentru diverse sporturi. Modele scurte și lungi, șosete bărbătești pentru alergare, șosete termice, tălpici și multe altele. Materialele de înaltă calitate ne garantează durabilitate și confort la purtare, iar varietatea de mărimi asigură o potrivire adecvată pentru fiecare. În magazinul nostru găsiți branduri precum Asics, EA7, Force, Mund Socks, Nike, Adidas, Salomon, Under Armour, Fila UW și altele. Iată doar câteva dintre motivele pentru care să ne alegeți: asigurăm un echilibru perfect între preț și calitate, oferim un program de loialitate avantajos, asigurăm livrare în toată Moldova.

Avem șosete care vi se vor potrivi perfect pe piciorul dvs. Vă așteptăm în magazinul Sportlandia din Chișinău și Bălți!

Întrebari frecvente despre șosete pentru bărbați în Moldova

Ce fel de șosete pentru bărbați există?
 • Tălpici sau șosete invizibile sunt cel mai scurt tip. Acestea servesc exclusiv scopurilor practice. Sunt fabricate din fibre naturale, cum ar fi din bumbac sau lână.
 • Șosetele scurte sau sportive sunt până la gleznă. Sunt completate cu diverse funcții, care asigură confort în timpul antrenamentelor.
 • Șosetele pentru uz zilnic sau șosetele ¼ — lungimea peste gleznă.
 • Șosetele pentru serviciu au lungimea până la jumătatea gambei. Este un tip universal disponibil în diverse stiluri și materiale.
 • Șosetele lungi pentru bărbați se țin bine pe picioare, de aceea sunt purtate atât cu costume business, cât și cu alte ținute.
 • Jambierele, cu excepția celor sportive, sunt purtate foarte rar.
Cum să alegi mărimea potrivită la șosete pentru bărbați?

Ca șosetele pentru bărbați să fie comode și să nu se ruleze pe parcursul zilei, este necesar să vă stabiliți mărimea. Pentru asta, luați o riglă și măsurați-vă lungimea tălpii. Comparați cifrele obținute cu tabelul de mărimi al producătorului. Nu uitați că diferiți producători pot avea unele diferențe în mărimi, așa că este cel mai bine să folosiți tabelul de mărimi al unui anumit brand. Țineți cont că șosetele potrivite vă vor asigura confort în timpul purtării și vă veți folosi de ele mult timp.

Ce trebuie să iei în calcul când alegi șosete pentru bărbați pentru activități sportive?

Alegerea greșită a șosetelor pentru sport duce la un disconfort pentru picioare. De aceea, când căutați perechea potrivită, țineți cont de următoarele aspecte:

 • Să aibă material moale și elastic;
 • Să aibă material natural, impermeabil și care reglează temperatura;
 • Să nu aibă cusături;
 • Să aibă prelucrare antibacteriană, care oferă protecție suplimentară împotriva bacteriilor.

Șosetele originale pentru sport vă vor asigura confort maxim și vor reduce riscul de accidentare.

De unde să cumperi șosete de firmă pentru bărbați în Moldova?

Puteți achiziționa șosete de firmă pentru bărbați de la cel mai mare magazin Sportlandia. Pe rafturile magazinului nostru sunt prezente branduri cunoscute precum Adidas, EA7, UW, Mund Socks, Nike, Salomon, Under Armour, Wilson și multe altele. Aici găsiți diverse modele, culori și materiale, cu siguranță veți găsi perechea potrivită în care să vă simțiți 100% confortabil. În plus, puteți plasa o comandă online, iar noi vă vom livra când vă va fi comod.

Sportlandia e locul unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru sport și pentru un stil de viață activ.