0

Hochei - Sfaturi utile

Hochei
Cel mai interesant

Recomandat

Cum să alegi schi alpin?
Lungimea schiilor.Nu există nicio formulă magică pentru a determina lungimea perfectă pentru că ea pur și simplu nu există. Formula de bază este greutatea și înălțimea, apoi trebuie să luați în consid..
Cum să alegi schi aplin?
Stiluri de patinajDouă stiluri principale sunt practicate în sportul modern de schi-clasic și patinaj.Mișcarea clasică - când schiurile se alunecă în paralel unul cu celălalt-popoarele nordice l-au fo..
Cum să alegi patine de hochei pentru un jucător de câmp (atacant/apărător)?
Hocheiul pe gheață este unul dintre cele mai populare sporturi. Acest joc spectaculos, dinamic, cu elemente de luptă pentru putere, s-a îndrăgostit de spectator pentru acțiunile individuale strălucito..
 Cum să alegi patinele?
Patinajul pe gheață este una dintre cele mai populare activități în aer liber pe toate anotimpurile, care oferă activitate fizică aproape tuturor grupelor de mușchi și promovează sănătatea. Astăzi, st..
Recomandăm
Cum să înveți să mergi pe role?

Cum să înveți să mergi pe role?

Rolele sunt o alternativă excelentă la patinele de gheață în perioada caldă a anului. Urmând recomandările simple și efectuând exerciții de bază, puteți accelera procesul de învățare.Role vs patineCei..
Citiți mai multe
Cum se alege un rucsac turistic?

Cum se alege un rucsac turistic?

Rucsacul este o parte importantă a echipamentului pentru activități în aer liber și turism. Un rucsac bun ar trebui să fie durabil, ușor și suficient de spațios, nu" tăiați " umerii și nu vă presați p..
Citiți mai multe