0
Cum să alegi o bicicletă pentru copil?

Cum să alegi o bicicletă pentru copil?

Alegerea unei biciclete pentru un copil depinde în primul rând de vârstă: vârsta determină nivelul minim de fitness al micului și creșterea sa aproximativă.

Pentru copii de la 1 la 3 ani

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani, care încă nu pot menține echilibrul, tricicletele compacte sunt potrivite pentru a vă permite să învățați rapid pedalarea, precum și modelele speciale cu două roți fără pedale, care ajută la stăpânirea abilităților de echilibru.

Principala cerință pentru biciclete pentru cei mici este siguranța și ușurința construcției.

Pentru copii de la 4 la 6 ani

Pentru copiii de la 4 la 6 ani, modelele cu patru roți sunt convenabile. Aceasta este o opțiune cu două roți complete, dar cu două roți detașabile suplimentare, convenabil pentru învățarea de a merge pe două roți.

Principalele elemente ale designului bicicletei cu patru roți sunt:

  • Cadru jos, astfel încât să fie mai ușor să te așezi pe bicicletă;
  • Protecția lanțului, pentru a preveni pătrunderea hainelor în elementele lanțului (de obicei setate pe astfel de modele de către producător);
  • Protecție împotriva impactului - pernă moale pe volan.
  • Are de obicei până la 6 viteze;
  • Sistemul de frânare constă dintr-o frână de picior pentru roata din spate sau frâne manuale: față și spate;
  • Anvelope largi, pentru a îmbunătăți stabilitatea bicicletei.

Aceste componente ar trebui să ofere copilului cea mai confortabilă și mai sigură plimbare.

Pentru copii de la 6 ani

Pentru copiii cu vârsta peste 6 ani, bicicleta cu două roți cu diametrul roții este deja potrivită la aproximativ 20". Aceste biciclete au un set special de caracteristici.

Selectarea bicicletei de creștere

În plus față de vârstă, un criteriu important pentru alegerea unei biciclete pentru copii este creșterea copilului.

Tabelul indică creșterea medie a copiilor care corespunde unei anumite vârste. Nu uitați că copiii cresc diferit, iar cifrele date sunt indicatori medii. La selectarea bicicletei, principalul lucru este că picioarele copilului sunt livrate liber la sol, fără a se îndoi în genunchi.

Sportlandia-21

Va fi interesant

 Nutriție adecvată în timpul alergării
Alergarea de dimineata. Dimineața, nu alergați pe stomacul gol. În timpul nopții, rezervele de glicogen din ficat sunt epuizate, ceea ce înseamnă că nivelul zahărului din sânge scade. Între trezire ș..
Alergare pentru începători
Etapa pregătitoare.Pentru orele regulate de alergare, trebuie să vă pregătiți:Vizitați medicul.Este necesar să se asigure că nu există contraindicații: unele boli de inimă și plămâni, vasele membrelor..
Cum să alegi o cască de bicicletă?
Ciclismul este un sport foarte util dar și traumatic. În 1880, câștigând rapid popilaritate, a fost inventată casca de protecție.Tipuri de căști pentru bicicletă.Casca este selectată în funcție stilul..
Cum să alegi schi aplin?
Stiluri de patinajDouă stiluri principale sunt practicate în sportul modern de schi-clasic și patinaj.Mișcarea clasică - când schiurile se alunecă în paralel unul cu celălalt-popoarele nordice l-au fo..
Alegerea unei biciclete - o abordare științifică!
Alegem o bicicletă pentru copii: În funcție de înălțimea și vârsta copilului, i se va potrivi o bicicletă cu dimensiuni diferite ale roților. Nu procurați copilului o bicicletă care nu corespunde..