0
Cum să alegi o cască de bicicletă?

Cum să alegi o cască de bicicletă?

Ciclismul este un sport foarte util dar și traumatic. În 1880, câștigând rapid popilaritate, a fost inventată casca de protecție.

Tipuri de căști pentru bicicletă.

Casca este selectată în funcție stilul de ciclism.

Nu-i comod deloc să mergeți cu o cască grea, dar casca ușoara nu oferă siguranță în ciclism extrem.

Cross-country (XC) este cel mai frecvent model pentru amatori, turiști și sportivi. Astfel de căști nu sunt foarte grele, au o ventilație bună, există o vizor solar și, uneori, o plasă de țânțari. Convenabil reglabil în funcție de dimensiunea capului.

Căștile de autostradă au un design similar. Dar au mai multe orificii și, în general, nu au vizor.

Iubitorii de plimbare cascadorie și sărituri preferă "bowler". Este mai greu decât Cross-Country, este fabricat din plastic mai gros și mai durabil și are mai puține orificii "bowler" nu este reglabil în funcție de dimensiunea capului, deci trebuie să fie selectat cu precizie.


Va fi interesant

 Nutriție adecvată în timpul alergării
Alergarea de dimineata. Dimineața, nu alergați pe stomacul gol. În timpul nopții, rezervele de glicogen din ficat sunt epuizate, ceea ce înseamnă că nivelul zahărului din sânge scade. Între trezire ș..
Alergare pentru începători
Etapa pregătitoare.Pentru orele regulate de alergare, trebuie să vă pregătiți:Vizitați medicul.Este necesar să se asigure că nu există contraindicații: unele boli de inimă și plămâni, vasele membrelor..
Cum să alegi o cască de bicicletă?
Ciclismul este un sport foarte util dar și traumatic. În 1880, câștigând rapid popilaritate, a fost inventată casca de protecție.Tipuri de căști pentru bicicletă.Casca este selectată în funcție stilul..
Cum să alegi schi aplin?
Stiluri de patinajDouă stiluri principale sunt practicate în sportul modern de schi-clasic și patinaj.Mișcarea clasică - când schiurile se alunecă în paralel unul cu celălalt-popoarele nordice l-au fo..
Alegerea unei biciclete - o abordare științifică!
Alegem o bicicletă pentru copii: În funcție de înălțimea și vârsta copilului, i se va potrivi o bicicletă cu dimensiuni diferite ale roților. Nu procurați copilului o bicicletă care nu corespunde..