0

Încălțăminte pentru bărbați

Branduri populare

Nike
Adidas
Columbia
Under Armour
EA7 Emporio Armani
Salomon
Reebok
Everlast
Green Hill
Skechers
Hoka
redfox
Barts
Puma
Converse
Crocs


Toate mărcile
5% reducere pentru abonamentul nostru la newsletter
Trimite

Întotdeauna cu un pas înainte: mărci exclusive de pantofi pentru bărbați în magazinul Sportlandia

Încălțămintea pentru bărbați nu este doar o piesă în outfit, dar o carte de vizită pentru fiecare bărbat. Aceasta trebuie să fie confortabilă, să corespundă stilului vestimentar și, în mod sigur, stilului de viață. Criteriul cel mai important în alegerea unui perechi de încălțăminte bărbătești este comoditatea, calitatea și versatilitatea.

Categoria pantofilor sport pentru bărbați cuprinde mai multe modele și tipuri, iar fiecare dintre acestea au caracteristicile lor.

Modele de pantofi sport bărbătești și însușirile acestora

Vă prezentăm câteva tipuri de încălțăminte și utilitatea acestora. Criteriul după care vă puteți conduce atunci când căutați încălțăminte pentru bărbați în Moldova:

 • Botine bărbătești sau cizme preconizate pentru turiști și alte activități dinamice;
 • Încălțăminte pentru lupte – specializată luptătorilor, cu talpa moale, șireturi și căptușeală interioară, comodă la meciurile de luptă. Oferă aderență și asigură luptătorului siguranța îndeplinirii elementelor tehnice;
 • Pantofi de box – destinată sportivilor care practică boxul. Fixează corect tibia piciorului, le tonifică și asigură o bună amortizare și sprijinire picioarelor;
 • Adidași bărbătești – cea mai populară încălțăminte bărbătească a secolului curent. În funcție de utilitate, adidașii sunt pentru alergat, drumeții, basketball, aerobică, fotbal ș.a. Datorită caracterului universal, a devenit o încălțăminte de iarnă pentru bărbați ce poate fi inclusă ușor în stilul vestimentar de zi cu zi;
 • Ghete pentru fotbal – specializată jucătorilor de fotbal. Talpa este realizată din țepi, care optimizează tracțiunea pe gazon. Au suport sigur pentru glezne și un sistem de amortizare;
 • Încălțăminte pentru ciclism – talpa rigidă asigură transferul optim al energiei spre pedale și îmbunătățește performanța de pedalare. Încălțămintea respectivă, de asemenea, are un sistem de fixare pentru pedale;
 • Aquashoes – pantofi lejeri, predestinați înotului. Are o bună amortizare și protejează talpa de pericole exterioare;
 • Sandalele – sunt ideale pentru ativități estivale. De exemplu voleyball, pescuit sau o plimbare în aer liber;
 • Șlapii – un model lejer și comod, cu o centură lată, ce ține piciorul fix. O alegere bună pentru odihnă și pentru plimbări cu familia sau prietenii;

Avantajele cumpărăturilor în Sportlandia

Rețeau de magazine Sportlandia vă propune asortiment vast și ademenitor de încălțăminte pentru bărbați.

În magazinele noastre veți găsi încălțăminte pentru orice anotimp, pentru orice vreme și pentru orice tip de sport. Gama o alcătuiesc ultimile colecții ale brandurilor Adidas, Nike, Under Armour, Asics, Salomon etc., o varietate înaltă de pantofi sport pentru bărbați. Beneficiați de programul de fidelitate, promoții, reduceri și livrarea comenzii la adresa indicată de dvs, a produselor exclusiv originale.

Cumpărarea unei perechi de încălțăminte pentru bărbați în magazinul Sportlandia înseamnă să fii sigur de calitatea și originalitatea produselor. Colecțiile noastre nu va lăsa indiferent pe nimeni, de aceea, suntem convinși că și dvs vă veți alege perechea cea mai bună.

Întrebari frecvente despre încălțăminte pentru bărbați în Moldova

Cum alegem încălțămintea estivală pentru bărbați?

Când alegeți încălțămintea de vară pentru bărbați, țineți cont de câteva aspecte:

 • Materialul. Dați predilecție celor naturale, precum pânza densă, pielea naturală, care asigură circulația liberă a aerului.
 • Mărimea. Vara, din cauza temperaturilor ridicate, picioarele se umflă un pic, de aceea, ca să evitați disconfortul, cumpărați încălțămintea cu o mărimea mai mare.
 • Amortizarea. Încălțămintea trebuie să asigure o amortizarea bună, în deoseb dacă preconizați să vă plimbați mult.

Puteți să cumpărați încălțăminte pentru bărbați în Chișinău și Bălți, în magazinele Sportlandia. De asemenea, aici găsiți și adidași de vară pentru bărbați și femei, încălțăminte pentru sport și pentru outfiturile zilnice ș. a.

Care încălțăminte este potrivită sportului și activităților în aer liber?

În funcție de activități și de sportul pe care-l practicați, alegeți și încălțămintea potrivită.

 • Încălțămintea de alergat trebuie să dețină o amortizare bună și să susțină bolta piciorului.
 • Pentru antrenamentele în sală se potrivesc adidașii cu talpa stabilă, care asigură o bună aderență pe podea sau pe sol.
 • Dacă preferați basketul sau un alt tip de sport, alegeți adidași mai lungi, care oferă stabilitate și protejează gleznele.
Cum alegem corect mărimea încălțămintei pentru bărbați?

Vreți să achiziționați sandale bărbătești sau alt tip de încălțăminte, dar nu știți ce mărime să alegeți? Urmați instrucțiunile:

 • Puneți piciorul pe o foaie de hârtie albă. Ținându-l în poziție verticală, conturați-l cu ajutorul unui creion sau pix;
 • Măsurați distanța de la vărful degetului mare până la punctul final al călcâiului;
 • Rezultatul final vă va ajuta să alegeți mărimea potrivită a încălțămintei;
 • Datele obținute comparați-le cu tabelul de mărimi al producătorului.
Ce fel de încălțăminte pentru bărbați ne oferă magazinul Sportlandia?

În magazinul de echipamente și articole sportive Sportlandia din Chișinău și Bălți, veți găsi un asortiment larg de: adidași pentru bărbați, loaferi, botine, sandale, șlapi etc. Prețuri avantajoase, oferte și reduceri, articole originale – toate sunt la noi, iar dacă aveți dubii în privința modelului sau a mărimii, consultanții vă ajută să faceți alegerea corectă.

Rețeaua de magazine Sportlandia – paradisul amatorilor de modă și a modului de viață activ. Vă așteptăm!