0 Russian

Ciclism

Ciclism

Cel mai interesant

Recomandat

Alegerea unei biciclete - o abordare științifică!
Alegem o bicicletă pentru copii: În funcție de înălțimea și vârsta copilului, i se va potrivi o bicicletă cu dimensiuni diferite ale roților. Nu procurați copilului o bicicletă care nu corespunde..
Totul despre dispozitivul de biciclete
Cadru.Cadrul este elementul principal al bicicletei. Se poate de spus că aceasta este un "schelet " al bicicletei la care sunt atașate toate mecanismele și echipamentele.Diferite tipuri de biciclete u..
Cum să transportați o bicicletă?
Nu este întotdeauna posibil să mergeți la o plimbare cu bicicleta de la pragul casei. În acest caz, bicicleta trebuie transportată la destinație cu mașina, trenul, cu autobuzul sau chiar cu avionul. T..
Cum să alegi o cască de bicicletă?
Ciclismul este un sport foarte util dar și traumatic. În 1880, câștigând rapid popilaritate, a fost inventată casca de protecție.Tipuri de căști pentru bicicletă.Casca este selectată în funcție stilul..
Cum să alegi o bicicletă pentru copil?
Alegerea unei biciclete pentru un copil depinde în primul rând de vârstă: vârsta determină nivelul minim de fitness al micului și creșterea sa aproximativă.Pentru copii de la 1 la 3 aniPentru copiii c..
Recomandăm
Alergare pentru începători

Alergare pentru începători

Etapa pregătitoare.Pentru orele regulate de alergare, trebuie să vă pregătiți:Vizitați medicul.Este necesar să se asigure că nu există contraindicații: unele boli de inimă și plămâni, vasele membrelor..
Citiți mai multe