0

Trotinete - Sfaturi utile

Trotinete

Cel mai interesant

Recomandat

 Nutriție adecvată în timpul alergării
Alergarea de dimineata. Dimineața, nu alergați pe stomacul gol. În timpul nopții, rezervele de glicogen din ficat sunt epuizate, ceea ce înseamnă că nivelul zahărului din sânge scade. Între trezire ș..
Pregătirea pentru o alergare pe distanțe lungi
Pentru organism, acestea sunt sarcini grele care necesită o pregătire adecvată. Condiția principală pentru o cursă lungă de succes este formarea regulată pe un plan individual clar. În plus față de au..
Cum să alegi protecție pentru patinaj cu role, scutere și skateboard-uri?
Este aproape imposibil să evitați căderile pentru un începător pe role, trotinetă sau skateboard. Casca, genunchiere, cotiere și alte tipuri de protecție pot proteja împotriva daunelor grave.Toate ele..
Reguli de siguranță la patinaj role, trotinete și skateboard-uri
Patinajul cu role, skateboard - ul sau scuterul nu se face fără căderi, mai ales în timpul antrenamentului. Respectarea regulilor simple este importantă și pentru profesioniști: atunci patinajul va fi..
Cum să înveți să mergi pe skateboard (longboard, plastboard și rollerserfe)?
Skateboardingul este unul dintre cele mai populare sporturi în rândul tinerilor. La prima vedere, mersul pe o placă este destul de simplu. Cu toate acestea, chiar și pentru a stăpâni o plimbare simplă..
Recomandăm
Cum se alege un rucsac turistic?

Cum se alege un rucsac turistic?

Rucsacul este o parte importantă a echipamentului pentru activități în aer liber și turism. Un rucsac bun ar trebui să fie durabil, ușor și suficient de spațios, nu" tăiați " umerii și nu vă presați p..
Citiți mai multe