0

Lenjerie pentru bărbați

Branduri populare

Nike
Adidas
Columbia
Under Armour
EA7 Emporio Armani
Salomon
Reebok
Everlast
Green Hill
Skechers
Hoka
redfox
Barts
Puma
Converse
Crocs


Toate mărcile
5% reducere pentru abonamentul nostru la newsletter
Trimite

Lenjerie pentru bărbați: stilul și eleganța detaliilor

De obicei, când vorbim de lenjerie, de cele mai multe ori, ne-o imaginăm pe silueta unei femei, uitând cu desăvârșire că lenjeria de corp este o parte indispensabilă și pentru garderoba bărbaților. Lenjeria sexului puternic are o funcție, mai degrabă, de strictă necesitate, ceea ce înseamnă că trebuie să fie calitativă și comodă.

Lenjeria pentru bărbați accentuează punctele forte ale acestora, dar, cel mai important, le păstrează sănătatea. Mai mult, lenjeria este cea mai apropiată haină a corpului, și alegerea potrivită a acesteia, nu vă va provoca disconfort și iritații.

Tipuri și caracteristici

 • Lenjerie de corp
 • Încrederea în sine pornește de la lenjerie, nu de la puloverul sau perechea de pantaloni achiziționată din ultima colecție a unui brand renumit. Se poartă pe corp în scopul creării unor norme și reguli igienice corespunzătoare. De aceea, țineți cont de calitatea și țesătura acesteia când mergeți la cumpărături. Cea mai întrebuințată țesătură rămâne a fi bumbacul și combinarea acestuia cu materialele sintetice, într-un procentaj minim. De o popularitate înaltă beneficiază chiloții boxeri, slipii de baie, chiloții pentru ciclism și de tip trunk.

 • Lenjerie termică
 • Predispusă să fie utilizată în perioada rece a anului, când se recomandă să păstrăm temperatura optimă a corpului. Se poartă sub haine și asigură confortul și izolarea termică a corpului. Se fabrică din material special care păstrează căldura corpului în condiții meteo nefavorabile. Înainte, lenjeria termo era purtată doar de amatorii sportului și a călătoriilor, astăzi, aceasta este purtată de oricine și oriunde.

 • Ciorapii pentru bărbați
 • Un aspect important al garderobei bărbătești, care nu trebuie subestimat. Soșetele previn frecarea picioarelor, le încălzesc și asigură confortul mersului pe jos. Acestea se împart în mai multe categorii – zilnice, pentru sport și pentru ocazii formale, purtate sub costumul clasic. Țesăturile des utilizate pentru ciorapi sunt: bumbacul, modalul, inul, lâna, viscoza, elastan, spandexul, poliamida, acrilul și diferite combinații dintre acestea. Ciorapii lungi sau scurți, din bumbac sau alt material, niciodată nu există prea mulți, fiindcă sunt un accesoriu indispensabil zilnic.

 • Slipii și sorții pentru înot
 • Îmbrăcămintea pentru înot, fabricată din poliester și cu o capacitate hidrofugă, asigură confortul mișcărilor în apă. Slipii pentru baie bărbătești i-au forma corpului, în timp ce șorții au croiala lejeră, cu o căptușeală interioară, oferind o protecție dublă împotriva iritațiilor și disconfortului.

Alegerea lenjeriei intime pentru bărbați depinde de cerințele și preferințele acestuia. Revenim la ideea că o importanță majoră trebuie să oferiți mărimii și calității materialului din care e fabricată. Astfel, vă veți simți bine pe parcursul întregii zile.

Unde putem găsi lenjerie pentru bărbați

Magazinul Sportlandia dispune de asortimentul pe care dvs îl căutați – slipi, chiloți pentru bărbați, lenjerie termică, slipi și șorți pentru înot etc. Colaborăm cu branduri precum Columbia, Demix, Fila, Fila UW, Force, New Balance, Nike, Under Armour.

Produse originale la prețuri avantajoase, sistemul de fidelitate – sunt atuurile grație cărora clienții ne aleg în mod repetat.

Doriți să achiziționați lenjerie pentru sezonul rece, dar nu cunoașteți după care criterii să vă conduceți? Echipa noastră vă ajută cu drag să faceți alegerea cea mai bună, iar reducerile și promoțiile noastre fac cumpărăturile mai atrăgătoare. Vă așteptăm!

Întrebari frecvente despre lengerie pentru bărbați în Moldova

Care lenjerie este cea mai potrivită în practicarea sportului?

Pentru aceasta activitate este recomandat să trageți atenția la țesăturile prin care corpul respiră, așa ca microfibra sau plasa. Aceast tip de lenjerie asigură o aerisire bună a corpului și absoarbe umiditatea pentru a menține temperatura normală a corpului în vremea antrenamentului.

De asemenea, puteți să atrageți atenția la șorți pentru bărbați cu compresiune – susține perfect mușchii și îmbunătățește circulația sangvină, rezultatul fiind un antrenament fizic eficient și restabilirea organismului după.

Din ce material sunt fabricați slipii și șorții pentru înot?

Cele mai folosite țesături sunt:

 • Poliester
 • Nylon
 • Elastan

În funcție de preferințe și cerințe bine stabilite, fiecare îți poate găsi slipi sau șorți de baie pentru bărbați, fabricați din materialul care îi convine.

Ce fel de ciorapi găsim în magazinul Sportlandia?

Pe site-ul magazinului nostru puteți găsi și cumpăra următoarele tipuri de ciorapi bărbătești de calitate:

 • Ciorapi clasici (până la glezna, midi, șosete);
 • Ciorapi sport (compresivi, pentru schi, ghetre pentru alergat și pentru trekking);
 • Ciorapi termo;
 • Ciorapi pentru somn;
 • Ciorapi cu imprimeuri;
 • Șosete antiderapante.
Unde putem cumpăra lenjerie pentru bărbați de brand în Republica Moldova?

Sunteți în căutarea lenjeriei bărbătești de brand? Vă așteptăm în rețeaua magazinelor Sportlandia, unde veți găsi o gamă largă de produse pe placul tuturor. Aveți posibilitatea să cumpărați lenjerie pentru bărbați din ultimele colecții ale brandurilor, echipamente sportive, toate la prețuri avantajoase. Promoțiile și reducerile noastre fac shoppingul mai plăcut.