0

Lenjerie termică pentru bărbați

Popular
XXL
1299.00 LEI
Adaugă în Coş
M L XL XXL
3499.00 LEI
Adaugă în Coş
M L XL
3699.00 LEI
Adaugă în Coş
M L XXL
2999.00 LEI
Adaugă în Coş
M L XL
2999.00 LEI
Adaugă în Coş
M L XL
3699.00 LEI
Adaugă în Coş
M L XXL
2999.00 LEI
Adaugă în Coş
Certificat cadou pentru 200 de bonusuri
Mai mult
2XL S M L XL
999.00 LEI
Adaugă în Coş
M XXL
2999.00 LEI
Adaugă în Coş
46 50 54 58
2299.00 LEI
Adaugă în Coş
46 50 54 58
2299.00 LEI
Adaugă în Coş
50 62
1699.00 LEI
Adaugă în Coş
-25%
L
799.00 LEI
599.00 LEI
Adaugă în Coş

Lenjeria termică îți păstrează temperatura optimă a corpului și pe căldură, și pe frig

Cu siguranță ai observat că atunci când faci sport, tricoul obișnuit începe să se lipească de corp. Umezindu-se, se usucă greu, iar dacă nu ai posibilitatea să te schimbi într-o haină uscată, poți chiar și să răcești. În perioada rece a anului, aceste proprietăți ale țesăturilor naturale sunt periculoase pentru organism. Această problemă poate fi rezolvată cu ajutorul lenjeriei termice.

În ultimul timp, lenjeria termică a devenit populară nu doar printre sportivi, ci și printre persoanele care apreciază confortul și un stil de viață activ. Să examinăm ce tipuri de lenjerie termică poți găsi pe piață și cum să ai grijă de ea.

Tipurile de lenjerie termică și compoziția ei

Atunci când alegi lenjerie termică trebuie să atragi atenția din ce tip de țesătură e făcută. După tipul de țesătură, putem să identificăm următoarele tipuri de termo lenjerie:

 • Lenjerie termică sintetică sau care elimină umezeala. Acest tip este confecționat doar din țesături sintetice, cum ar fi polipropilena, termolitele, poliamida și altele. Funcția principală este de a elimina umiditatea de pe suprafața corpului spre exterior. În același timp, materialul nu absoarbe umiditatea, nu reține umiditatea și are proprietăți antibacteriene. Tipul sintetic este o alegere excelentă pentru lenjerie termică de vară care va fi apreciată de fiecare bărbat.
 • Lenjerie termică termoizolantă. Este confecționată din țesături cu împletituri voluminoase sau celulare, care creează un strat de aer ce păstrează căldura pentru o perioadă mai lungă. Pentru confecționarea lor sunt utilizate atât țesături naturale, precum lâna și bumbacul, cât și sintetice — microfleece, micropluș, poliester și altele.
 • Lenjerie termică hibridă sau universală. Acest tip îndeplinește cele mai stricte cerințe: trebuie să fie ușoară, durabilă, să mențină temperatura corpului și să elimine eficient umezeala. Este confecționată din două straturi de țesătură: stratul interior evacuează umezeala, iar cel exterior încălzește. Este o alegere excelentă pentru cei pasionați de alpinism, drumeții și alte activități.

Înainte de a cumpăra, studiați neapărat compoziția și proprietățile țesăturii pentru a fi siguri de calitatea lenjeriei alese.

Cum să aveți grijă de lenjeria termică?

V-ați hotărât și ați ales lenjeria termică pentru bărbați! Fiți atenți la instrucțiunile de întreținere și urmați-le cu strictețe. Astfel, lenjeria nu-și va pierde din compoziție și proprietăți și vă veți putea folosi de ea nu doar un sezon. Instrucțiunile sunt:

 • Temperatura de spălare nu trebuie să fie mai mare de 40 de grade;
 • Folosiți un ciclu de scurgere blând cu un număr minim de rotații;
 • Nu folosiți mașina de uscat rufe, ci uscați lenjeria doar la temperatura camerei;
 • Nu spălați lenjeria cu produse care conțin clor și nu folosiți balsamuri de rufe, deoarece acestea distrug structura țesăturii.

Pentru ca lenjeria termică să își păstreze funcțiile cât mai mult timp, spălați-o cu detergent lichid, săpun pentru copii sau produse speciale.

De unde să cumpărați lenjerie termică pentru bărbați în Chișinău?

СLenjeria termică sportivă se alege ținând cont de specificul efortului făcut, intensitatea antrenamentelor și a anotimpului. În magazinul de articole sportive Sportlandia, găsiți o gamă largă de lenjerie termică pentru sporturi de vară, drumeții de iarnă, turism montan și pescuit. În plus, avem lenjerie termică pentru schi, care este confortabilă chiar și la temperaturi sub zero grade. Avem prețuri avantajoase, sistem de loialitate, plata comenzii într-un mod convenabil pentru dvs., doar mărci renumite și verificate. Vă așteptăm în magazinele Sportlandia din Chișinău și Bălți!

Întrebari frecvente despre lenjerie termică pentru bărbați în Moldova

Putem purta lenjerie termică în sezonul cald?

Lenjeria termică a fost creată pentru ca organismul să mențină o temperatură confortabilă a corpului în perioada rece a anului. De aceea, purtarea acesteia în timpul cald poate fi extrem de incomodă, însă există și lenjerie termo de vară. Varianta de vară elimină excelent umezeala și reglează temperatura corpului. În plus, lenjeria termică de vară se mulează pe corp, susține mușchii și ne protejează de rosături și iritații.

Cum de a determina calitatea lenjeriei termică pentru bărbați?

Lenjeria termică de calitate pentru bărbați deține următoarele caracteristici:

 • Se mulează bine pe corp, dar nu strânge;
 • Cusăturile sunt plate și se află pe partea exterioară a hainei;
 • Lenjeria nu absoarbe mirosurile și nu se umezește de la transpirație;
 • Nu se decolorează în timpul spălării și își păstrează mereu aspectul inițial.
Pentru ce tipuri de eforturi fizice este recomandat să purtăm lenjerie termică?

Pe piața modernă se poate găsi lenjerie termo pentru bărbați pentru următoarele activități:

 • Antrenamente în aer liber în perioada verii: alergatul, ciclismul, drumețiile;
 • Sportul de iarnă și sporturi extreme: schiatul, snowboardingul, alpinismul;
 • Fitness și antrenamente la sală;
 • Drumețiile turistice și plimbările de durată;

Lenjeria termică de calitate ne asigură confortul în diferite condiții climatice.

*Tipul de sport pentru care este destinată lenjeria termică este indicat pe ambalaj.

De unde putem cumpăra lenjerie termică pentru bărbați în Moldova?

În magazinul de articole sportive Sportlandia puteți alege și cumpăra lenjerie termo de calitate, care va coincide, totalmente, cu necesitățile dvs. Planificați să vă ocupați cu sportul în aer liber, în perioada rece a anului? Sau aveți nevoie de un set de lenjerie termică de vară. Aici veți găsi, cu siguranță, modelul dorit. Veți găsi prețuri avantajoase, program unic de loialitate avantajoase pentru fiecare cumpărător. Vă așteptăm în magazinele Sportlandia din Chișinău și Bălți!