0
Principalele stiluri de patinaj și trucuri de bază în skateboarding

Principalele stiluri de patinaj și trucuri de bază în skateboarding

Principalele stiluri de patinaj și trucuri de bază în skateboarding.

Fiecare patinator novice vrea nu numai să învețe cum să manevreze cu încredere pe placa cu role, dar, de asemenea, să stăpânească trucuri dificile. Să vedem ce principalele stiluri de patinaj și trucuri sunt în skateboarding.

Stiluri de patinaj.

Există multe stiluri de skateboard. Cele mai simple sunt fletland, Freestyle, Street, Mini rampă, longboarding și așa – numitul "old Scool" (Old School). Aceste stiluri sunt potrivite pentru piloții începători.

Flatland (Technical flatground skateboarding sau Flatland, de la flat – "plat", land – "pământ") – primul stil, care a apărut în anii 1960 și care a presupus centru și efectuarea de trucuri exclusiv pe o suprafață plană, fără nici un obstacol.

Sportlandia-21

Freestyle (Freestyle) este unul dintre stilurile fundamentale ale skateboarding-ului, care a apărut la sfârșitul anilor 1960 pe baza flatlandului. Diferă de la Flatland prin faptul că trucurile sunt efectuate sub Muzică aproape într-un singur loc, în timp ce călărețul folosește în mod activ nu numai picioarele, ci și mâinile, folosește elemente acrobatice.

Sportlandia-22

Street (Street style) - Stilul principal și cel mai comun pentru patinajul de astăzi, care a dat naștere la multe alte stiluri. Numele în sine vorbește de la sine: călăreții care se rostogolesc în acest stil se deplasează pe străzile orașului, depășind tot felul de obstacole și făcând cascadorii dificile-alunecând pe balustrade și borduri, sărind prin trepte etc.

Sportlandia-23

Mini rampă (Miniramp) – efectuarea de trucuri într-o structură specială mică, cu curbe-de 2 ori mai mică decât o rampă standard. Skater se rostogolește de la o rampă la alta, în timp ce overclocking zboară în sus de la marginea mini-rampă, efectuarea de cascadorii în aer.

Sportlandia-24

East Coast este un stil agresiv de patinaj cu executarea flip – urilor, diapozitivelor (alunecărilor) și a multor alte elemente, unul dintre atributele principale fiind balustrada.

Sportlandia-25

West Coast este stilul cel mai tehnic în care cele mai multe combinații de trucuri se fac pe un picior (al doilea deține direcția).

Sportlandia-26

Va fi interesant

 Nutriție adecvată în timpul alergării
Alergarea de dimineata. Dimineața, nu alergați pe stomacul gol. În timpul nopții, rezervele de glicogen din ficat sunt epuizate, ceea ce înseamnă că nivelul zahărului din sânge scade. Între trezire ș..
Alergare pentru începători
Etapa pregătitoare.Pentru orele regulate de alergare, trebuie să vă pregătiți:Vizitați medicul.Este necesar să se asigure că nu există contraindicații: unele boli de inimă și plămâni, vasele membrelor..
Cum să alegi o cască de bicicletă?
Ciclismul este un sport foarte util dar și traumatic. În 1880, câștigând rapid popilaritate, a fost inventată casca de protecție.Tipuri de căști pentru bicicletă.Casca este selectată în funcție stilul..
Cum să alegi schi aplin?
Stiluri de patinajDouă stiluri principale sunt practicate în sportul modern de schi-clasic și patinaj.Mișcarea clasică - când schiurile se alunecă în paralel unul cu celălalt-popoarele nordice l-au fo..
Alegerea unei biciclete - o abordare științifică!
Alegem o bicicletă pentru copii: În funcție de înălțimea și vârsta copilului, i se va potrivi o bicicletă cu dimensiuni diferite ale roților. Nu procurați copilului o bicicletă care nu corespunde..