0

PUMA - Catalog cu produse

Popular
40.5 41 42.5 43 44 44.5 45 46
1499.00 LEI
Adaugă în Coş
37.5 38 38.5 40 41
1699.00 LEI
Adaugă în Coş
XS
999.00 LEI
Adaugă în Coş
OS
699.00 LEI
Adaugă în Coş
40 41 42 42.5 43 45 46
1499.00 LEI
Adaugă în Coş
M
999.00 LEI
Adaugă în Coş
-20%
42 44 44.5 46 48.5
2499.00 LEI
1999.00 LEI
Adaugă în Coş
OS
899.00 LEI
Adaugă în Coş
OS
399.00 LEI
Adaugă în Coş
-25%
37
1999.00 LEI
1499.00 LEI
Adaugă în Coş
-15%
37 38 38.5 39 44.5 45 46 48.5
2699.00 LEI
2299.00 LEI
Adaugă în Coş
-29%
46 50 54 58
699.00 LEI
499.00 LEI
Adaugă în Coş
41 42 42.5 43 44 44.5 45 46 47
2299.00 LEI
Adaugă în Coş
OS
399.00 LEI
Adaugă în Coş
37 37.5 38 38.5 39 40
1699.00 LEI
Adaugă în Coş
42 43 44 44.5 45 46
1999.00 LEI
Adaugă în Coş
40.5 42 43 44 44.5 45 46 47
1699.00 LEI
Adaugă în Coş
43 46 47
1699.00 LEI
Adaugă în Coş
34 36 38 40
1999.00 LEI
Adaugă în Coş
41 42 44 44.5 45 46
3499.00 LEI
Adaugă în Coş

Puma: o fuziune de inovație și eleganță în fiecare detaliu

Puma este una dintre mărcile de top în producția și distribuția de îmbrăcăminte sportivă, încălțăminte și accesorii pentru un stil de viață activ. În prezent, brand-ul se află în top trei, iar produsele mărcii pot fi achiziționate în 120 de țări din întreaga lume. În fiecare sezon, compania își încântă fanii cu noi colecții, multe dintre ele devenind repere de stil.

Istoria brand-ului Puma

Aproape toată lumea a auzit de brandul Puma, dar nu toată lumea cunoaște istoria sa fascinantă. Brandul s-a născut dintr-o rivalitate pasională între doi frați: unul dintre ei a fondat mai târziu legendarul brand Adidas, iar al doilea - Ruda, care și-a schimbat curând numele în Puma. Compania și-a început călătoria cu producția de ghete de fotbal și a devenit, de asemenea, faimoasă pentru inventarea tălpilor vulcanizate

Adidașii Puma au devenit alegerea multor sportivi, ceea ce a dus la victorii și succese în diverse competiții. Cu toate acestea, ambițiile companiei nu s-au limitat la producția de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru segmentul sportiv. Astăzi, Puma a depășit cu mult lumea sportului și și-a făcut loc în industria modei. Grupul Puma include mărci celebre precum GUCCI, Yves Saint Laurent, Alexander MQUEEN și Stella Mc Cartney.

Ce produce Puma în prezent?

Colaborările de profil înalt ale Puma cu sportivi, designeri și vedete celebre din showbiz creează colecții uimitoare și unice, ridicând ștacheta în lumea modei sportive. Marca dezvoltă și brevetează în mod constant tehnologii proprii care au făcut ca milioane de fani din întreaga lume să favorizeze produsele legendarului producător. Iată câteva dintre ele:

 • EverLite - un design unic al părții exterioare a încălțămintei de sport, care este utilizat în adidași de alergare profesioniști Puma. Adidașii cu tehnologia EverLite sporesc flexibilitatea tălpii și îmbunătățesc aderența.
 • duoCELL este cel mai nou sistem de amortizare care asigură o mai bună stabilitate în timpul alergării.
 • Încălțămintea pentru copii Puma cu tehnologia Inspector vă permite să controlați potrivirea mărimii și a piciorului copilului dumneavoastră.
 • Wind Cell este folosit la îmbrăcămintea exterioară și oferă un confort maxim în timpul antrenamentelor pe vreme rea.
 • WarmCELL asigură termoreglarea și reține căldura în mod eficient. Jacheta de iarnă Puma WarmCELL vă menține temperatura corpului cât mai confortabilă, fără a vă supraîncălzi.

În prezent, marca Puma produce nu numai îmbrăcăminte și încălțăminte sportivă confortabilă pentru bărbați, femei, dar și pentru copii. Îmbrăcămintea și încălțămintea pentru copii Puma se distinge prin culori vii, imprimeuri interesante și modele originale.

Informații interesante despre Puma

 • Logo-ul Puma este o imagine a unei pume într-o săritură, care simbolizează viteza, rezistența și flexibilitatea și corespunde stilului sportiv al mărcii.
 • Adidașii Puma a fost prima încălțăminte sport din lume care a folosit Velcro în loc de șireturi.
 • În 1962, la Cupa Mondială din Chile, legendarul Pele a devenit de două ori câștigător al Cupei Mondiale. El purta adidași Puma.
 • Puma este sponsorul mai multor evenimente sportive și colaborează îndeaproape cu sportivi celebri, inclusiv cu Usain Bolt și cu mulți sportivi din Formula 1.
 • În 2009, a avut loc un eveniment destul de semnificativ: angajații Adidas și Puma au făcut schimb de strângeri de mână. Și s-a întâmplat în timpul unui meci în sprijinul organizației PeaceOneDayOrganisation. În ciuda faptului că totul părea destul de prietenos pe teren, în viața reală Adidas și Puma sunt încă rivali.

De unde puteți cumpăra produse marca Puma în Moldova?

Astăzi, Puma este una dintre cele mai populare mărci din lume, iar logo-ul său cu imaginea unei pume este aproape cel mai ușor de recunoscut. Designul îmbrăcămintei și încălțămintei sportive se potrivește perfect tuturor categoriilor de vârstă, astfel încât cu siguranță vă veți simți confortabil și încrezător în orice situație.

În magazinul Sportlandia Moldova veți găsi o gamă largă de produse Puma: adidași originali, cizme de iarnă, treninguri, haine și încălțăminte pentru copii și multe altele. Ofertele de preț avantajoase, posibilitatea de livrare la domiciliu, promoțiile - acestea sunt doar o mică parte din avantajele cumpărăturilor din magazinul nostru. Puma este cea mai bună alegere pentru cei care apreciază confortul și calitatea înaltă. Vă așteptăm în magazinul Sportlandia din Chișinău și Bălți.

Întrebari frecvente despre Puma în Moldova

Care este unicitatea articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte sport Puma?

Designeri renumiți participă la crearea de noi colecții, astfel încât îmbrăcămintea și încălțămintea Puma au depășit de mult timp domeniile sportive și sunt folosite cu succes în viața de zi cu zi. Unicitatea constă în noile materiale și tehnologii pe care marca le folosește în producția sa.

Cum îmi îngrijesc hainele Puma?

Pentru ca hainele tale Puma să arate cât mai bine cât mai mult timp, trebuie să urmezi următoarele indicații:

 • Nu îndepărtați etichetele, deoarece acestea pot conține informații importante privind îngrijirea.
 • Citiți cu atenție etichetele de îngrijire. În acest caz, puteți evita deformarea țesăturii și pierderea culorii articolului dvs. preferat.
 • Spălați-vă hainele pe dos.
 • Pentru a evita decolorarea, evitați expunerea directă la lumina soarelui.
Cum pot face diferența între adidașii originali Puma?

Pentru a distinge originalul de fals, fiți atenți la următoarele detalii:

 • Logo-ul și semnăturile de pe pantofi trebuie să fie realizate cu litere clare și netede.
 • Numele mărcii ar trebui să fie scris fără greșeli.
 • Pe cutia adidașilor Puma ar trebui să fie scrise pe litere toate informațiile despre produs: marca, modelul, inclusiv numărul articolului. Verificați dacă informațiile de pe cutie corespund cu cele de pe interiorul etichetei.

Magazinul de articole sportive Sportlandia oferă numai produse originale marca Puma.

De unde să cumpărați adidași Puma?

Pantofii de sport originali Puma, precum și alte articole sportive și de fitness pot fi cumpărate în magazinul Sportlandia din Chișinău și Bălți. O gamă largă de modele, mărfuri de înaltă calitate la un preț rezonabil, program de bonusuri de loialitate, promoții și reduceri avantajoase - acestea sunt doar câteva dintre avantajele cumpărării în magazinul nostru. Vă așteptăm în magazinul Sportlandia!

Brand Puma
Competitivitatea a făcut brandul Puma mai puternic. Compania și-a realizat propriile tehnologii de producere a articolelor vestimentare sport, devenite internaționale și purtate de mari personalități ale fotbalului și Formula 1. Cu siguranță, acestea vă vor încânta și pe dvs.
Alergați tot mai mult, practicați sport cât mai des, deveniți victorioși ca Pele împreună cu Puma. Brandul este despre unicitate, tenacitate, modernitate și comoditate. Oricare ar fi scopul dvs legat de sport, alegând articolele Puma – deja ați făcut primul pas spre victorie.
Articolele Puma vă stau la dispoziție odată ce ați decis să îmbrăcați succesul pe dvs. Haine, chipiuri, genți, adidași, echipamente sport – toate produse după tehnologii proprii și moderne. Profitați de gama largă care vă garantează comoditate și flexibilitate.
Descoperiți-vă alături de brandul Puma. Tot ce trebuie să faceți e să încercați hainele, încălțămintea și accesoriile pentru a atinge noi culmi. Gama de articole este rezultatul implicării maxime, prin utilizarea materialelor de înaltă calitate și a tehnologiilor unice.