0
Totul despre dispozitivul de biciclete

Totul despre dispozitivul de biciclete

Cadru.

Cadrul este elementul principal al bicicletei. Se poate de spus că aceasta este un "schelet " al bicicletei la care sunt atașate toate mecanismele și echipamentele.

Sportlandia-17

Diferite tipuri de biciclete utilizează diferite tipuri de cadre:

1. Cadru de biciclete de munte. În general, sunt utilizate materiale: oțel, aluminiu sau carbon. Cadrul este mai rigid pentru a rezista la sarcini mari atunci când traversează atât pe teren accidentat, cât și în jurul orașului.

Sportlandia-18

2. Cadrul de biciclete oraș. Materiale utilizate : oțel, aluminiu. Profilul țevilor se face mai subțire, se utilizează mai puțină tehnologie de cât la bicicletele de munte.

Sportlandia-19

3. Cadrul pentru biciclete de drum. Principalele cerințe ale unor astfel de rame sunt greutatea și rezistența, așa că se folosesc materiale : aluminiu și carbon.

Sportlandia-20

4. Cadrul BMX. Astfel de cadre sunt, de obicei, de dimensiuni mici, dar foarte puternice și cu o marjă mare de rezistență. Acest lucru obligă stilul  de echitatie sunt concepute pentru trucuri, salturi, și alte elemente. Principalele materiale care sunt utilizate  pentru producție: oțel și aluminiu.

Sportlandia-21

Va fi interesant

 Nutriție adecvată în timpul alergării
Alergarea de dimineata. Dimineața, nu alergați pe stomacul gol. În timpul nopții, rezervele de glicogen din ficat sunt epuizate, ceea ce înseamnă că nivelul zahărului din sânge scade. Între trezire ș..
Alergare pentru începători
Etapa pregătitoare.Pentru orele regulate de alergare, trebuie să vă pregătiți:Vizitați medicul.Este necesar să se asigure că nu există contraindicații: unele boli de inimă și plămâni, vasele membrelor..
Cum să alegi o cască de bicicletă?
Ciclismul este un sport foarte util dar și traumatic. În 1880, câștigând rapid popilaritate, a fost inventată casca de protecție.Tipuri de căști pentru bicicletă.Casca este selectată în funcție stilul..
Cum să alegi schi aplin?
Stiluri de patinajDouă stiluri principale sunt practicate în sportul modern de schi-clasic și patinaj.Mișcarea clasică - când schiurile se alunecă în paralel unul cu celălalt-popoarele nordice l-au fo..
Alegerea unei biciclete - o abordare științifică!
Alegem o bicicletă pentru copii: În funcție de înălțimea și vârsta copilului, i se va potrivi o bicicletă cu dimensiuni diferite ale roților. Nu procurați copilului o bicicletă care nu corespunde..