Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse
Cum sa alegem adidasi pentru alergare?

- Aveți adidași de alergat?

 

- "Aveți nevoie de pantofi de sport destinate alergării pe asfalt? Planificați să participați la competiții? Veți alerga pe tot parcursul anului sau doar în timpul verii? Care este pronația Dvs.? "

 

Astfel de conversații pot fi auzite în magazinul SPORTLANDIA în fiecare zi. Și dacă aveți planuri sportive, SPORTLANDIA Vă invită să pătrundeți în ”anatomia” adidașilor, pentru că succesul și sănătatea Dvs. vor depinde de ea.

 

sportlandia grandhall, sportlandia chisinau, купить кроссовки

 

Acum să alegem pantofii de alergare potriviți

 

кроссовки для бега кишинев, купить кроссовки молдова, как правильно выбрать кроссовки

 

Datorită amortizării bune, adidașii sunt destinați pentru circulația normală pe suprafețe uscate - asfalt, sol solid. Acestea sunt echipate cu tehnologie de siguranță și sprijin pentru picior, pot fi folosite de alergători pentru trasee lungi de la 10 km.

 

кроссовки скидки кишинев, кроссовки стиль модные купить, кроссовки молдова

 

Pantofii pentru competiții sunt minimaliști și ușori, sunt lipsiți de cele mai multe tehnologii de stabilizare și susținere în favoarea micșorării greutății.

 

Adidașii minimalistici  sunt lipsiți de toate tehnologiile și imit alergarea cu piciorul gol (barefoot running). Talpa în astfel de adidași se mișcă în mod natural.

 

Deplasarea în siguranță pe teren, suprafețele neuniforme și alunecoase – reprezintă puctul forte al adidașilor pentru trail running. Astfel de pantofi de sport sunt echipați cu o suprafață de protecție bună și fabricați din materiale rezistente care protejează picioarele.

 

Țineți minte: adidații pentru alergare sunt un produs de înaltă tehnologie, astfel încât produsele falsificate care sunt mai ieftine decât cele originale, duc adesea la rănirea genunchilor, a picioarelor și a spatelui.

 

 

Vă așteptăm în magazinul SPORTLANDIA, centrul comercial Grand Hall, unde puteți găsi pantofii de alergare perfecți pentru Dvs.


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale