Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse
Biciclete și trotinete electrice noi de la 1299 lei

Pregătiți pentru sezonul de ciclism! În rețeaua de magazine SPORTLANDIA din Chișinău și Bălți are loc suplinirea pe scară largă a stocurilor. Avem peste 500 modele de biciclete, trotinete electrice, role, skateboard-uri, trotinete pentru întreaga familie la cele mai bune preturi din Moldova!

 

 

Ce fel de primăvară fără bicicletă?! Cu atât mai mult pentru un copil. Iată-le, biciclete compacte, incredibil de ușoare pentru copii și adolescenți de la cele mai bune mărci mondiale.

 

 

Când giganții intră într-o colaborare, așteptați-vă la un rezultat de explozie! Calitate de 5 stele la un preț avantajos, trotinetele electrice Kugoo și IconBIT sunt visul fiecărui copil și adolescent.

Ceva nou de la experții germani pentru sportul  extrem - trotineta pentru cascadorii MESSINGSCHLAGER. Modelul nou combină foarte concis rezistența și greutatea redusă și, după cum știți, acești doi factori sunt decisivi. Trotineta este perfectă pentru tinerii sportivi  ambițioși!

 

 

Nu uitați să plătiți până la 20% din costul mărfurilor selectate cu bonusurile SPORTLANDIA acumulate! Pentru dvs. magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic în Chișinău și Bălți între orele 9:00 și 21:00. Vă așteptăm cu toata familia!

 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale