Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse
Echipamentul cardio incredibil de eficient de la Reebok

În rețeaua de magazine SPORTLANDIA în premieră  echipamentul cardio Reebok pentru sălile de sport comerciale și individuale. Reebok este marca de fitness № 1 din lume. Și dacă alergi spre  visul tău, atunci doar pe banda de alergare a celui mai mare producător mondial Reebok.

 

 

Caracteristica principală a echipamentului Reebok este că are un generator încorporat care generează energie electrică prin eforturile utilizatorului, ceea ce înseamnă că este complet autonom.

 

тренажеры кишинев

тренажеры беговая дорожка бельцы

тренажер reebok

 

Nu trebuie să utilizați unitatea exclusiv în apropierea unei surse de alimentare - puteți chiar să utilizați aparatul cardio în aer liber dacă condițiile meteorologice vă permit.

 

спортландия тренажеры

велотренажер кишинев

 

Visezi să vizitezi Londra, Parisul sau chiar să cucerești Everestul? Datorită compatibilității cu aplicația Reebok Fitness App, aveți posibilitatea de a crea rute virtuale în locuri reale din întreaga lume.

 

купить беговую дорожку кишинев

 

Este suficient să instalezi aplicația Reebok Fitness App pe gadgetul tău și să te sincronizezi cu echipamentul. Fără îndoială, emoțiile vii de la o astfel de alergare îți sunt garantate!

 

спортландия бельцы

спортландия бельцы домашние тренажеры

 

Întăriți-vă sănătatea, îmbunătățiți-vă rezultatele - Reebok este cel mai bun instrument sportiv pentru modelarea unui corp frumos! SPORTLANDIA lucrează pentru dvs. în fiecare zi de la 9:00 pînă la 21:00 la Chișinău și Bălți. Vă așteptăm!

 

спортландия кишинев бельцы


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale