Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Reduceri mult așteptate până la -50%

Principala promoție a verii a început! În magazinul de sport SPORTLANDIA sunt reduceri de până la -50%. Grăbește-te,deocamdată avem mărimi! Să începem imediat cu câteva vești foarte bune:

Știrea nr. 1: de la 1 iulie, magazinul SPORTLANDIA din CCA Grand Hall funcționează în regim normal: între 9:00 și 21:00 și fără zile libere.

 

спортландия спортивный магазин кишинев

 

Știrea nr. 2: este timpul să ne amintim despre cei 3000 bonus lei pe care SPORTLANDIA le-a prezentat tuturor clienților săi în iunie. 3000 bonus lei sunt foarte profitabili! 1 bonus = 1 lei, iar cu aceste bonusuri puteți plăti până la 30% din valoarea achizițiilor viitoare *.

 

спортландия кишинев

спортландия гранд хол

 

Știrea nr. 3: în magazinul SPORTLANDIA avem noi recepționări de vară de la brandurile mondiale SALOMON și UNDER ARMOR. Fii primul la super- shoping!

 

детская одежда кишинев

купить шорты мальчики

 

Magazinul SPORTLANDIA știe cum să realizeze visele pentru copii.

 

спортландия купить кроссовки

купить девочка одежда кишинев спортландия

 

Cum să-l faci pe un băiețel-sprintenel cel mai fericit? Oferă-i o poartă pentru fotbal și balonul de fotbal Molten! Cum să o faci pe o fetiță cu cosițe cea mai fericită? Oferă-i o pereche de patine cu role strălucitoare sau o trotinetă cu trei roți.

 

купить самокат, купить мяч

 

Vă așteptăm ca toată familia în magazinul sportiv SPORTLANDIA. Pentru Dumneavoastră lucrăm în fiecare zi între orele 9:00 și 21:00, fără zile de odihnă. Să aveți parte de zile super în vara aceasta!

 

купить гранд холл, купить шоппинг молдова

*Cu bonus lei nu poți plăti pentru bunurile cu reducere și bunurile SUPER PREȚ. 3000 bonus lei sunt valabili până la 30 iulie 2020.

 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale