Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
SPORTLANDIA: în timp ce copiii sunt acasă,e timpul să vă jucați

Nu vă plictisiți în carantină. Prindeți o listă cu cele mai bune jocuri de masă pentru întreaga familie, pe care le puteți comanda chiar acum în magazinul SPORTLANDIA prin telefon (+373) 022 836-041.

SPORTLANDIA: în timp ce sunteți la vilă, faceți sport

Dacă aveți vilă, ar trebui să plecați acolo. SPORTLANDIA Vă oferă o mulțime de activități în aer liber, care vor fi interesante pentru întreaga familie! Produsele care vă plac pot fi comandate chiar acum în magazinul SPORTLANDIA la tel. (+373) 022 836-041.

SPORTLANDIA: în timp ce sunteți acasă, e timpul să faceți sport

Pentru cei care doresc să-și mențină corpul în formă, magazinul sportiv SPORTLANDIA vă ajută la amenajarea unei săli de sport pe timp de carantină. Produsele care vă plac pot fi comandate chiar acum în magazinul SPORTLANDIA la tel. (+373) 022 836-041.

SPORTLANDIA: noua colecție de primăvară Fila și Kappa

Start vânzărilor! Noua creație a brandurilor super populare Fila și Kappa este deja la vânzare la magazinul SPORTLANDIA din CCA Grand Hall.

Biciclete GIANT: 2020 Colecție nouă disponibilă

GIANT este un uriaș printre bicicletele de marcă. GIANT - Câștigă Campionatele Mondiale. GIANT - primește premii pentru cel mai bun design și inovații tehnice unice. Alege-l pe cel mai bun pentru tine și copiii tăi!

SPORTLANDIA: o nouă colecție de primăvară și 1000 de bonusuri ca cadou

Principalele tendințe ale sezonului de primăvară 2020 să fie în sport, în modă și în frumusețe. Nu știi cum? Adresează-te consultanților din SPORTLANDIA. În cel mai mare magazin sportiv din țară a ajuns noua colecție de primăvară 2020 de la brandurile mondiale!

Biciclete GIANT: cel mai bun cadou pentru 8 martie

LIV este o serie unică de biciclete exclusive pentru fete de la GIANT. Și dacă dorești să faci un cadou special iubitei tale, alege bicicleta LIV elegantă.

SPORTLANDIA: cadouri sportive și tehnologice pentru 23 februarie

Gata cu cadourile plictisitoare - doar hard-core! În magazinul sportiv SPORTLANDIA avem o colecție uriașă de cadouri pentru bărbați. Garantăm cele mai bune prețuri din Moldova.

Sportlandia: cadouri de Ziua Îndrăgostiților de la producătorii italieni!

În cel mai mare magazin de articole sportive Sportlandia din CCA Grand Hall avem prețuri super de primăvară pentru o gamă uriașă de colanți pentru copii și femei de la producătorii mondiali italieni!

SPORTLANDIA: cadouri ideale pentru Ziua Îndrăgostiților

Cel mai bun lucru pe care îl putem oferi de Ziua Îndrăgostiților sint emoțiile.Sportul este domeniul unde emoțiile devin tari. Magazinul SPORTLANDIA oferă un cool cadouri de sport- idei pentru fiecare buget , ca întotdeauna la cele mai bune prețuri!

1 2 3 4

Noi în rețelele sociale