Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
SPORTLANDIA: tricou personalizat cel mai bun cadou

Vrei un tricou cool cu numele tău? Atunci vino la magazinul sportiv SPORTLANDIA! Specialistul nostru va aplica orice text produsului.

Bicicletele Giant: închidem sezonul cu reduceri totale de până la 50%

Puteţi practic gratis cumpăra o bicicletă de prima clasă cu REDUCERI TOTALE GIANT. Accesați magazinul de biciclete GIANT de pe B-dul. Moskova 9/1 și cumpărați cu reducere de până la 50%!

SPORTLANDIA: cadouri tuturor în cinstea primei zile de naștere

Magazinul sportiv SPORTLANDIA sarbatoreşte prima aniversare. Pentru tine - reduceri de până la 50% şi cadou de 3000 de lei bonus deja pe cardurile tuturor cumpărătorilor SPORTLANDIA. Verifică!

SPORTLANDIA: echipamente sportive germane la super prețuri

Magazinul de sport SPORTLANDIA este dealerul oficial din Moldova al celebrei companii germane Neotren, care produce echipamente sportive Oxygen Fitness și Carbon Fitness.

SPORTLANDIA: colecție nouă de toamnă și 1000 de bonusuri cadou

Este plăcut când vă aşteaptă cu cadouri. Te-ai întors din vară la sală - și iată-ne cu un cadou de 1000 de bonusuri!

Biciclete GIANT: deschide sezonul bicicletelor de toamnă

Bicicletă montană GIANT pentru doar 3499 lei! Magazinul de biciclete GIANT din SPORTLANDIA Sports Store deschide sezonul de toamnă și stabilește prețuri superbe pentru biciclete.

SPORTLANDIA: pregătim copiii la școală cu beneficii duble

Magazinul sportiv SPORTLANDIA din Centrul Comercial Grand Hall va fi foarte mândru dacă echipamentul nostru îi va ajuta pe băieți să ajungă la școală și la sportul celor mai înalte vârfuri!

SPORTLANDIA: premiera brandului mondial de biciclete GIANT

GIANT este cel mai mare producător de biciclete din lume care vinde în peste 50 de țări. Și acum și în magazinul sportiv SPORTLANDIA din CCA Grand Hall!

Сozile mari la cass la vânzare până la 80%

Pentru prima dată! În magazinul SPORTLANDIA, vânzarea totală. Întreg august-branduri mondiale cu o reducere de până la 80%. SPORTLANDIA în CCA Grand Hall - scoate totul!

Vânzarea totală a biciclete, skate, trotinete!

Doriți să cumpărați o bicicletă, un skate sau un scuter pentru jumătate de preț? În magazinul sportiv SPORTLANDIA reduceri de până la 50% la toate transporturile" alternative " pentru copii și adulți.

1 2

Noi în rețelele sociale