Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse

 

MISIUNEA NOASTRĂ

 

Să oferim întotdeauna clienților noștri un asortiment optim de produse calitative pentru activități sportive și în aer liber, oferind un nivel optim de servicii în conformitate cu nevoile schimbătoare ale clienților.

Să contribuim la însănătoșirea națiunii, prin promovarea valorilor unui stil de viață sănătos, a sportului și a activităților de recreere, îmbunătățind calitatea vieții clienților noștri.

 

Suntem un magazin de sport pentru întreaga familie! Noi Vă putem oferi totul pentru activitățile sportive și în aer liber - de la cele mai simple produse sportive, la cea mai recentă generație de echipamente tehnologice.

 

Produse de înaltă calitate la prețuri accesibile - astfel se poate de descris modul nostru de  formare a politicii de produs. Alegem cu atenție furnizorii, încercăm să diminuăm costurile inutile și sprijinim pe cei care împărtășesc punctul nostru de vedere.

 

Consultanții vor sugera care va fi cea mai optimă alegere pe care trebuie să o facă cumpărătorii, luând în considerare nevoile lor și nivelul de pregătire sportivă.

 

Interesele clienților pentru noi sunt mereu pe primul loc. Clienții permanenți  beneficiază de un sistem de privilegii. Cardurile de bonus cumulative permit să primiți bonusuri pentru fiecare achiziție și să le utilizați pentru efectuarea plăților în viitor. În plus, participanții la program primesc în mod regulat oferte speciale și reduceri la servicii.

 

Nu este necesar să mai faceți economii pe un stil de viață sănătos, deoarece acum el este disponibil tuturor!

 

Pentru unii, sportul este un lucru serios și periculos, precum alpinismul, iar pentru altcineva poate fi și o călătorie ușoară cu bicicleta. Și una și alta reprezintă un stil de viață activ, și noi luăm în considerare acest fapt prin politica noastră de asortiment.

 

Sprijinim hobby-urile sportive ale copiilor, programele școlare, sporturile tradiționale și în curs de dezvoltare. Fiecare dintre clienții noștri este un sportiv, fiecare achiziție este un pas spre o națiune sănătoasă. Noi promovăm sportul tuturor, la un nivel național!

 

În același timp, acordăm o atenție deosebită nivelului de manufacturabilitate a tuturor bunurilor oferite, fie că este vorba de o uniformă de sport pentru copii, fie de cizme pentru trekking profesional. Știm că tehnologiile moderne pot îmbunătăți în mod semnificativ performanța și siguranța sportului, pentru a obține o plăcere maximă din mișcare. Noi nu suntem de acord cu măsuri ineficiente pentru implementarea sau realizarea unui lucru, la fel și clienții noștri!

 

Facem tot posibilul ca oamenii să poată savura cu adevărat  un stil de viață sănătos. Scopul nostru este de a asigura clienții noștri cu echipament sportiv de o excelentă calitate și la prețuri accesibile.

Noi în rețelele sociale