Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse
SPORTLANDIA BĂLȚI: ne-am deschis!

E deschis! Cel mai mare magazin sportiv SPORTLANDIA din Bălți. Doar până pe 3 octombrie avem super prețuri și 3000 bonusuri pentru fiecare client!

 

спортландия бельцы

 

Atenţie! 3000 bonusuri sunt 3000 lei, pentru că în programul de loialitate SPORTLANDIA 1 punct = 1 leu. Cu aceste puncte puteți plăti până la 30% din prețul de achiziție *. Devino membru al programului de bonusuri electronice SPORTLANDIA chiar acum!

 

спортландия бельцы

спортландия бельцы

 

SPORTLANDIA din Bălți este cel mai mare magazin de sport care oferă produse multi-brand pentru 50 tipuri de sport și activități în aer liber.

 

спортландия бельцы

 

Suprafata 2000 mp permite să colectăm într-un singur loc o mare selecție de mărfuri și să creăm cele mai confortabile condiții pentru cumpărături pentru dvs. Gama de produse este cu adevărat impresionantă!

 

открытие спортивного магазина бельцы

sportlandia balti

 

SPORTLANDIA este liderul industriei sportive într-un singur loc. Pentru clienții noștri avem o ofertă exclusivă de la mărcile cu renume mondial pentru sport și outdoor - Columbia, Asics, Adidas, Nike, Reebok, Salomon, Speedo, Under Armour, Molten, Arena și altele.

 

sportlandia plaza balti

спортландия бельцы футбол

 

SPORTLANDIA face sportul accesibil tuturor. Fiecare dintre clienții noștri va fi un sportiv, fiecare achiziție este un pas către o națiune sănătoasă. Aducem sport pentru fiecare - la scară națională!

 

спортландия бельцы фитнес

спортландия бельцы гантели

спортландия бельцы плавание

 

Vă așteptăm în magazinul de sport SPORTLANDIA cu toată familia! Mun. Bălți, str. Nikolae Yorga, 11/3, CCA „PLAZA”.

*Cu bonusurile SPORTLANDIA nu pot fi plătite : bunurile cu reducere, bunurile „Super Preț”, cardurile cadou SPORTLANDIA.

 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale