Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
SPORTLANDIA: noua colecție de iarnă Columbia 2021

Nu privi la termometru. În magazinul de sport SPORTLANDIA din CCA Grand Hall avem o nouă colecție de iarnă Columbia 2021. Caldă. Ușoară. Rezistentă la apă.

 

коламбия кишинев

 

Îți plac hainele de iarnă de calitate?

 

спортландия гранд холл

columbia chisinau

 

Cu Columbia veți simți căldura din trei motive: izolație cu puf și pene naturale + reglare termică Omni-Heat, care fac o dublă protecție împotriva frigului. De asemenea, nu trebuie să vă fie frică de zăpada umedă și vânt: membrana impermeabilă Omni-Tech le va prelua.

 

columbia moldova

columbia sportlandia

 

Columbia va menține caldura în cele mai dificile condiții!

 

columbia chisinau

 

Stimați clienți ai rețelei de magazine de sport SPORTLANDIA! De la 1 ianuarie 2021, am trecut la programul de bonusuri electronice SPORTLANDIA.

Toate bonusurile acumulate pe cardul dvs. fizic SPORTLANDIA bonus au fost deja transferate pe cardul dvs. electronic SPORTLANDIA bonus în aplicația UDS.

Cum funcționează programul de bonusuri electronice SPORTLANDIA?

1. Urmați LINK-ul sau scanați codul QR.
2. Completați o scurtă înregistrare și obțineți imediat 200 puncte de bun venit.

Atenţie! 200 puncte sunt 200 lei, pentru că în programul de loialitate SPORTLANDIA 1 punct = 1 leu. Și cu aceste puncte puteți plăti până la 30% din achiziție.

3. Câștigă puncte pentru fiecare achiziție în rațeaua de magazine SPORTLANDIA și plătește până la 30% din achiziție. Excepții: produsele cu reducere, produsele Super Preț, carduri cadou SPORTLANDIA

 

бонусная программа спортландия

 

Pentru dvs., magazinul SPORTLANDIA este deschis în fiecare zi de la 9:00 până la 21:00 în CCA Grand Hall. Începeți să cheltuiți punctele cadou chiar acum!

 

спортландия гранд холл

 

 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale