Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Rețeaua de magazine de sport SPORTLANDIA vine la Bălți

Rețeaua de magazine de sport SPORTLANDIA este liderul absolut în Moldova printre magazinele pentru sport și activități în aer liber.

 

 

În curând la Bălți va avea loc marea deschidere a magazinului de sport SPORTLANDIA - franciza rețelei sportive SPORTMASTER!

 

спортландия в Бельцах

 

SPORTLANDIA va deveni cel mai mare magazin de sport din Bălți, oferind produse multi-brand pentru diverse sporturi, activități în aer liber pentru întreaga familie și pentru consumatorii cu diferite niveluri de pregătire.

 

открытие спортландии с бельцах

 

Suprafața de 2000 mp ne permite să colectăm într-un singur loc o gamă mare de bunuri și să creăm cele mai confortabile condiții de achiziție pentru dvs.

 

sportlandia nike adidas balti

 

SPORTLANDIA este liderul industriei sportive într-un singur loc. Pentru clienții noștri avem o ofertă exclusivă de mărci cu renume mondial pentru sport și activitățile în aer liber - Columbia, Asics, Adidas, Nike, Reebok, Salomon, Speedo, Under Armour, Molten, Giant și altele.

SPORTLANDIA este reprezentantul oficial al acestor mărci în Moldova. Vă garantăm că clienții noștri nu vor plăti în exces pentru marcă.

 

sportlandia balti

 

Urmăriți noutățile rețelei de magazine de sport SPORTLANDIA pe fb.Sportlandia Moldova și pe site-ul www.sportlandia.md. Deschiderea celui mai mare supermarket de sport SPORTLANDIA va fi un eveniment unic în Bălți!

 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale