Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse
Noua colectie EA7 Emporio Armani, Asics, Under Armour

Rețeaua de magazine pentru sport SPORTLANDIA are o nouă colecție 2022 a mărcilor  mondiale EA7 Emporio Armani, Asics, Under Armour.

 

 

Interacțiunea perfectă dintre modă și sport, modele perfecte, țesături premium și cele mai recente evoluții în domeniul eco-materialelor- noua colecție EA7 Emporio Armani a devenit tendința absolută a acestui sezon.

 

 

Principala noutate a acestei primaveri este ASICS GEL-KAYANO 28! De fiecare dată când ASICS anunță  actualizarea  seriei de adidași  iconici GEL-KAYANO, aceasta atrage multă atenție din partea fanilor mărcii japoneze. ASICS GEL-KAYANO 28 încorporează cele mai bune realizări tehnologice ale ASICS. Una din ele este elementul GEL mare, vizibil, care absoarbe impactul la aterizare și oferă o amortizare suplimentară la respingere.

 

 

 Noua colecție Under Armour 2022 trebuie s-o simți pe piciorul tău! Echipamentul cu tehnologie unică RUSH captează căldura radiată de corp, o procesează în energie și o returnează sportivului. Primești o încărcătură suplimentară de energie, forță, rezistență și asta îți permite să obții mai multe performanțe în timpul antrenamentelor.

 

 

Rețeaua de magazine pentru  sport SPORTLANDIA este reprezentantul oficial exclusiv al mărcilor EA7 Emporio Armani, Asics, Under Armour în Moldova. Fii sigur,  cumperi  doar originalul!

 

 

Pentru dvs. magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic în Chișinău și Bălți între orele 9:00 și 21:00. Vă așteptăm!

 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale