Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse
Noua colecție de mingi Molten și produse pentru dans și gimnastică

Rețeaua de magazine de sport SPORTLANDIA are o nouă colecție 2022 de mingi Molten și produse pentru dans și gimnastică ritmică.

 

 

Molten sunt cele mai populare mingi profesionale din lume. De exemplu, mingile de baschet Molten sunt mingile oficiale ale tuturor competițiilor internaționale desfășurate sub egida FIBA și FIBA Europa, inclusiv Jocurile Olimpice și Campionatele Mondiale și Europene.

 

 

SPORTLANDIA oferă o gamă largă de articole sportive atât pentru gimnastele începătoare, cât și pentru cele profesioniste. În magazinele noastre veți găsi tot ce este mai bun pentru adulți și copii!

 

художественная гимнастика кишинев

одежда для художественной гимнастики кишинев бельцы

танцы гимнастика кишинев бельцы

 

Cercuri, buzdugane, mingi, panglici, frânghii, îmbrăcăminte pentru antrenament, protectie pentru degetele picioarelor de mai multe tipuri, costume de baie, diverse accesorii - SPORTLANDIA pune la dispoziția clienților  mari si mici tot ce este necesar pentru confort și comoditate în timpul antrenamentelor și concursurilor.

Inventar și echipament pentru 50 feluri de sporti la super prețuri - SPORTLANDIA va sprijini întotdeauna orice demers sportiv. Pentru dvs., magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic în Chișinău și Bălți între orele 9:00 și 21:00. Vă așteptăm!

 

кишинев бельцы спортландия


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale