Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse
Noua colecție de iarnă Columbia și Under Armour

Noile colecții de iarnă COLUMBIA și UNDER ARMOUR sunt literalmente pline cu tehnologii de protecție împotriva intemperiilor. SPORTLANDIA vă oferă ceia ce-i mai bun la super preț!

 

 

Faceți cunoștință cu aurul adevărat! Evoluția păstrării căldurii a atins o nouă etapă - datorită noii tehnologii COLUMBIA Omni-Heat Infinity. Modelul unic de puncte aurii vă menține căldura chiar și în cele mai extreme condiții.

 

columbia moldova

columbia chisinau balti

 

O colecție de echipamente cu tehnologie Omni-Heat Infinity vă așteaptă deja în rețeaua de magazine SPORTLANDIA din Chișinău și Bălți.

 

columbia grand hall

 

UNDER ARMOUR cu tehnologia UA STORM pentru cei care fac sport, chiar și pe vremea rea. Tehnologia UA STORM respinge ploaia, zăpada, creând condiții confortabile pentru antrenament în orice condiții meteorologice..

 

under armour moldova

under armour chisinau balti

 

Preferi să alergi toamna și iarna? Atunci provoacă frigul cu adidașii UAHOVR HOVR Sonic 3 Storm! Tehnologia UA STORM impermeabilă și rezistentă la vânt vă protejează picioarele fără a compromite respirația lor.

Senzorul de înregistrare încorporat în talpă măsoară, analizează și stochează toți parametrii alergării dumneavoastră. Datele sunt trimise prin Bluetooth către aplicația UA ApMyRun, care reunește cea mai mare comunitate de alergători din lume.

 

under armour grand hall

under armour moldova

 

Nu uitați să plătiți până la 20% din prețul de achiziție cu bonusurile acumulate. Pentru dvs. magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic la Chișinău si Bălți intre orele 9:00 si 21:00. Va așteptăm cu toata familia!

 

sportlandia moldova chisinau balti


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale