Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
SPORTLANDIA: тотальная распродажа до 70%

În magazinul SPORTLANDIA au loc vânzări finale. Toată luna august mărcile mondiale vor avea reduceri de până la -70%. SPORTLANDIA din CCA Grand Hall Vă propune să cumpărati totul!

SPORTLANDIA: cele mai principalele noutăți despre adidașii de curse Asics, Salomon, Under Armour

În lumea alergării a apărut termenul de„doping tehnologic” care ar insemna adidașii ce influențiază performanțele unui sportiv. Cum functioneaza asta? Și este posibil să vă îmbunătățiți rezultatul cu noii adidași?

Reduceri mult așteptate până la -50%

Principala promoție a verii a început! În magazinul de sport SPORTLANDIA sunt reduceri de până la -50%. Grăbește-te,deocamdată avem mărimi!

Haine și încălțăminte care te scutesc de căldură

SPORTLANDIA vă ajută să supraviețuiți căldura în oraș și în natură. Vă așteptăm în magazinul sportiv SPORTLANDIA din CCA Grand Hall. Acum achiziționarea hainelor” inteligente” este foarte profitabilă!

SPORTLANDIA: 8 iunie, ne deschidem, super prețuri și cadouri!

Începând cu 8 iunie, magazinul sportiv SPORTLANDIA din CCA Grand Hall este deschis. Un sortiment uriaș de vară de branduri mondiale, prețuri super și 3000 bonus lei ca cadou pentru toți clienții!

SPORTLANDIA: în timp ce sunteți la vilă, faceți sport

Dacă aveți vilă, ar trebui să plecați acolo. SPORTLANDIA Vă oferă o mulțime de activități în aer liber, care vor fi interesante pentru întreaga familie! Produsele care vă plac pot fi comandate chiar acum în magazinul SPORTLANDIA la tel. (+373) 022 836-041.

SPORTLANDIA: în timp ce sunteți acasă, e timpul să faceți sport

Pentru cei care doresc să-și mențină corpul în formă, magazinul sportiv SPORTLANDIA vă ajută la amenajarea unei săli de sport pe timp de carantină. Produsele care vă plac pot fi comandate chiar acum în magazinul SPORTLANDIA la tel. (+373) 022 836-041.

SPORTLANDIA: noua colecție de primăvară Fila și Kappa

Start vânzărilor! Noua creație a brandurilor super populare Fila și Kappa este deja la vânzare la magazinul SPORTLANDIA din CCA Grand Hall.

Biciclete GIANT: 2020 Colecție nouă disponibilă

GIANT este un uriaș printre bicicletele de marcă. GIANT - Câștigă Campionatele Mondiale. GIANT - primește premii pentru cel mai bun design și inovații tehnice unice. Alege-l pe cel mai bun pentru tine și copiii tăi!

SPORTLANDIA: o nouă colecție de primăvară și 1000 de bonusuri ca cadou

Principalele tendințe ale sezonului de primăvară 2020 să fie în sport, în modă și în frumusețe. Nu știi cum? Adresează-te consultanților din SPORTLANDIA. În cel mai mare magazin sportiv din țară a ajuns noua colecție de primăvară 2020 de la brandurile mondiale!

1 2 3 4 5

Noi în rețelele sociale