Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse
Cum să aflați ce talpă a piciorului aveți?

Veniți la magazinul sportiv SPORTLANDIA și faceți o diagnoză gratuită a picioarelor pentru a afla dimensiunea și caracteristicile arcului piciorului.

 

Iată cum are loc procesul de evaluare a picioarelor la magazinul SPORTLANDIA:

 

În funcție de rezultatul diagnosticului, consultanții magazinului SPORTLANDIA vor selecta pentru adulți și copii tălpi interioare ortopedice și anatomice pentru pantofi de sport și obișnuiți.

 

 

Tălpile picioarelor pot fi împărțite în 3 categorii principale:  cu înălțime ridicată, medie și joasă a arcului piciorului. Aceste caracteristici individuale vă pot împiedica să vă bucurați pe deplin de viață și de sport.

 

Este deosebit de important să se recunoască deformarea picioarelor la copii. Acesta nu este doar un defect cosmetic, ci și o amenințare gravă la adresa sănătății spatelui și a întregului schelet în ansamblul său, inclusiv a dizabilității.

 

 

Nu am probleme cu arcul tălpii, veți spune Dvs, de ce am nevoie de tălpi interioare ortopedice Sidas?

 

Știați că, cu fiecare pas activ, presiunea pe picior crește de 3 ori în comparație cu greutatea dvs.? Posibil senzațiile negative provin de la unda de șoc.

 

Folosind tălpile interioare Sidas, veți distribui uniform greutatea pe toată talpa, veți micșora influența asupra coloanei vertebrale, veți preveni formarea și depunerea de calușuri pe picioare.

 

 

Tălpile ortopedice Sidas sunt unicale - circumferința perfectă a piciorului permite efectuarea prevenirii, tratării și reabilitării atât a bolilor piciorului cât și ale întregului sistem musculoscheletic cât mai eficient și mai rapid posibil.

 

Sidas vă oferă tălpi ortopedice individuale: High - pentru un arc înalt al piciorului, Mid - mediu, Low – pentru cel scăzut, cu care nu există probleme.

 

 

Fiți de accord, rareori ne gândim la importanța tălpilor noastre, cu toate că, anume acestea efectuează o treabă bună pentru întreg organismul.

 

Echipa magazinului sportiv SPORTLANDIA lucrează pentru Dvs. în fiecare zi, între orele 9:30 și 20:30, în centrul comercial Grand Hall, etajul 3. Vă așteptăm să diagnosticați întreaga familie!


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale