Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse

Serviciu de garanție

Angajamentele de garanție reale se efectuează în conformitate cu prevederile Legii Republicii Moldova "Privind protecția drepturilor consumatorilor", care reglementează garanția comercială și obligațiile de garanție ale companiilor de producție.

Produsele achiziționate în supermarketul Sportlandia, cât și cumpărate prin intermediul magazinului online www.sportlandia.md, care dețin o garanție comercială a firmelor producătoare și / sau garanția comercială a vânzătorului, fac obiectul serviciului în centrul de service Sportlandia.

Serviciul de garanție, în perioada stabilită de garanție comercială, se oferă gratuit. Garanția se calculează de la data vânzării produsului și se aplică numai produselor vândute în supermarketul Sportlandia sau achiziționate prin intermediul magazinului online www.sportlandia.md. Este necesar să trimiteți produsul care și-a păstrat aspectul inițial, în ambalajul original, bonul de garanție sau cecul, lista de ambalare.

Specialiștii din Centrul de servicii Sportlandia efectuează vizite gratuite, direct la domiciliul clienților, care au procurat anterior produse de dimensiuni mari, în orice localitate din Republica Moldova. Garanția se anulează în următoarele cazuri:

  • dacă clientul nu respectă regulile stipulate în manualul de instrucțiuni atașat produsului;
  • în prezența unei deteriorări mecanice a produsului sau dacă a fost expus unor substanțe chimice.

 

Repararea prin garanție a tuturor elementelor de construcție ale patinelor, rolelor, skateboard-urilor, cruiser-bordurilor, long-bordurilor, supuse uzurii normale în timpul funcționării (roți, rulmenți, axe, suporturi de frână, plăcuțe de frână etc.) pot fi efectuate numai în următoarele cazuri:

 

  • respectarea condițiilor de funcționare;
  • după ce angajații atelierului de garanție au stabilit existența unui defect de fabricație a unui element structural al produsului.

 

Angajamentele reale de garanție nu se aplică unei categorii speciale de bunuri care nu sunt destinate utilizării durabile, lista cărora este stabilită în conformitate cu prevederile articolului 183 alin. (21) din Legea privind protecția consumatorului nr. 105 din 13 martie 2003, cu modificările și completările ulterioare.

Noi în rețelele sociale