Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse
Super prețuri la încălțămintea și jachetele de iarnă

Cum să îndrăgiți iarna? Cumpărați haine și încălțăminte  călduroasă în magazinul SPORTLANDIA din Chișinău și Bălți, care vă vor proteja pe dumneavoastră și copiii dumneavoastră de orice condiții meteorologice.

 

спортландия кишинев

спортландия бельцы кишинев

спортландия кишинев

 

Încălțămintea și hainele cu membrană au la bază tehnologiile Gore-Tex și Omni-Tex. Membranele Gore-Tex si Omni-Tex sunt cunoscute pentru buna lor impermeabilitate împotriva apei, vântului și a  înghețului. Transpirația este scoasă cât mai repede posibil, astfel încât în timpul activității fizice  persoana să nu transpire mult.

 

 

Fleece protejează perfect de frig. Fibrele sale nu absorb apa, așa că produsele din fleece se usucă rapid și îndepărtează bine umezeala de pe suprafața pielii.

Lenjeria termică de iarnă este  protecția la frig până la -40 grade! Lenjeria termică înlocuiește mai multe straturi de îmbrăcăminte caldă simultan. Este foarte elastică și nu are cusături, ceea ce oferă un nivel ridicat de confort și rezistență la uzură.

 

sportlandia moldova

 

Acum este momentul să vă cheltuiți bonusurile SPORTLANDIA acumulate! 1 bonus = 1 leu și cu aceste bonusuri puteți plăti până la 20% din prețul de achiziție*. Pentru dvs., magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic în Chișinău și Bălți între orele 9:00 și 21:00. Vă așteptăm cu toată familia!

 

sportlandia chisinau balti

* Бонусными леями не оплачиваются товары со скидками, товары «SUPER PREȚ». 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale