Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
SPORTLANDIA: gata pentru iarnă - super prețuri pentru încălțămintea și jachetele pentru iarnă

Ce să faci să-ți placă iarna? Să cumperi haine și încălțăminte bună care te vor proteja pe tine și copii în orice condițiile meteorologice.

 

 

Pentru confortul tău 100%! În magazinul de sporturi SPORTLANDIA din CCA Grand Hall avem o colecție uriașă de iarnă de jachete și încălțăminte la super prețuri!

 

sportlandia moldova

купить кроссовки

купить термобелье

 

Tehnologiile Gore-Tex și Omni-Tex sunt utilizate la încălțămintea și îmbrăcămintea cu membrană. Membranele Gore-Tex și Omni-Tex sunt renumite pentru rezistența lor bună la apă, vânt și îngheț. Transpirația este îndepărtată cât mai repede posibil, astfel încât în timpul activității fizice o persoană nu reușește să transpire mult.

 

купить женскую куртку

купить кроссовки женские кишинев

термобелье женское

 

Flisul te protejează perfect de frig. Fibrele sale nu absorb apa, astfel încât produsele din flis se usucă rapid și elimină umezeala de pe suprafața pielii umane.

 

зимняя куртка для мальчиков

купить зимние ботинки для мальчиков

купить зимняя шапка кишинев

Lenjerie termică de iarnă este protecția împotriva frigului până la -40 grade! Lenjeria de corp termică înlocuiește simultan mai multe straturi de îmbrăcăminte caldă. Este foarte elastică și fără cusături, ceea ce oferă un nivel ridicat de confort și rezistență.

 

 

Din 2-31 octombrie SPORTLANDIA a oferit tuturor clienților 100% din prețul de achiziție pe un card bonus. Acum este momentul să vă cheltuiți bonusurile acumulate! 1 bonus = 1 lei, iar cu aceste bonusuri puteți plăti până la 30% din costul de achiziție*.

 

зимняя куртка для девочек

зимняя обувь для девочек

зимние перчатки для девочки

Pentru dvs., magazinul de sport SPORTLANDIA este deschis de la 9:00 pînă la 21:00 în CCA Grand Hall, la etajul 3. Vă așteptăm cu toată familia!

 

спортландия гранд холл кишинев спортивный магазин

 

* Cu bonus lei nu se plătesc pentru bunurile cu reduceri, pentru bunurile „SUPER PREȚ”.
* IMPORTANT! Bonusurile cadou în cadrul promoției din 2-31 octombrie sunt valabile numai până la 15 noiembrie 2020.


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale