Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
SPORTLANDIA: cadouri tuturor în cinstea primei zile de naștere

Magazinul sportiv SPORTLANDIA sarbatoreşte prima aniversare. Pentru tine - reduceri de până la 50% şi cadou de 3000 de lei bonus deja pe cardurile tuturor cumpărătorilor SPORTLANDIA. Verifică!

 

 

Pe 1 octombrie 2019 ve-ţi primi 3000 de lei bonus pe cardul dvs. SPORTLANDIA. Începeți să-i cheltuiți acum!

 

sportlandia magazin sportiv chisinau

 

3000 de lei bonus - este o ofertă profitabilă! 1 bonus = 1 leu, iar cu aceste bonusuri puteți achita până la 30% din valoarea cumpărăturilor viitoare*.

 

sportlandia copii sport

 

Dacă încă nu aveți un card bonus SPORTLANDIA, veniți la magazinul SPORTLANDIA din CCA Grand Hall. Faceți cumpărături pentru orice sumă, obțineți un card bonus și 3000 de lei bonus în cadou!

 

sportlandia barbati sport moldova

 

SPORTLANDIA este considerat cel mai mare magazin sportiv din Moldova. Acesta are 2000 mp. de activități sportive și în aer liber.

 

 

Oferim mai mult de 10.000 de produse de la cele mai bune mărci globale. La noi puteţi găsi echipament pentru 50 de sporturi pentru copii și adulți. Gama este cu adevărat impresionantă!

 

sportlandia fitnes chisinau femei

 

Ați decis deja pe ce să cheltuiți cadoul de 3000 de lei bonus?

 

 

Pentru tine, magazinul sportiv SPORTLANDIA este deschis între orele 9:00 și 21:00 în CCA Grand Hall, etaj 3. Vă așteptăm!

 

sportlandia grand hall

 

* Pentru clienții noi SPORTLANDIA - 3000 de lei bonus vor fi activați pe cardul bonus a doua zi după efecuarea cumpărăturilor. Cu bonusuri lei nu se achită mărfurile cu reduceri, mărfurile „SUPER PREȚ”.


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale