Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Сozile mari la cass la vânzare până la 80%
Priveste promo catalog

Pentru prima dată! În magazinul SPORTLANDIA, vânzarea totală.  Întreg august-branduri mondiale cu o reducere de până la 80%. SPORTLANDIA în CCA Grand Hall - scoate totul!

 

 

Pentru înaltă calitate trebuie să plătești-prețurile pentru branduri sportive mondiale sunt împărțite în mare și foarte mare. Este vorba despre tehnologia inovatoare, în care giganții sportivi investesc milioane.

 

спортландия молдова

 

COLUMBIA este cel mai bun producător de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru activități în aer liber. Doar acum la magazinul sportiv SPORTLANDIA poți cumpăra adidași Columbia La un preț unic-doar 999 lei.

Logo-ul EMPORIO ARMANI EA7 este cel mai recunoscut și mai scump din lume. Vrei să cumperi cu o reducere de până la 80%? Visele devin realitate! Acum tricoul pentru femei EA7 costă doar 699 lei!

 

спортландия молдова кишинев, sportlandia moldova

 

Marca ASICS - №1 în îmbrăcămintea și încălțămintea profesională. Și dacă scopul tău este să urci pe piedestalul de onoare-cumpără adidași ASICS cu doar 999 de lei.

Este timpul să vă pregătiți copilul pentru școală-cumpărați pantofi super-tehnologici ASICS pentru fete și băieți cu doar 499 de lei. Așa prețuri nu sunt nicăieri!

 

magazin sportiv chisinau sportlandia

Sandalele pentru copii OUTVENTURE sunt perfecte pentru vremea cea mai caldă. Acum costă doar 399 lei!

 

Magazinul sportiv SPORTLANDIA vă dorește să fiți întotdeauna primii, deoarece primii iau cele mai bune.     Pentru dvs. lucrăm în fiecare zi de la 9:00 la 21:00 în CCA Grand Hall. Vă așteptăm!

 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale