Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse
Noua colecție Everlast a anului 2022

Atenţie! Pentru amatorii și profesioniștii MMA și Thai box, pentru cei ,cărora le place să se antreneze intens. Mult așteptata colecție Everlast 2022 este deja în rețeaua de magazine SPORTLANDIA.

 

спортландия эверласт

купить боксерские перчатки кишинев

 

Everlast, liderul în  accesorii și echipamente pentru  fitness și arte marțiale, vă propune să susțineți testul la rezistență! Everlast este un cadou bun pentru cunoscători, începători și profesioniști în artele marțiale. Calitate premium la cel mai bun preț din Moldova!

 

спортландия кишинев бельцы

 

Everlast este mereu  în vizorul  celor mai puternice lupte. Saci pentru box, mănuși, centuri pentru  haltere, încălțăminte de luptă, coarde de sărit, bandaje, benzi pentru rezistență, căști și alte bunuri vă așteaptă să susțineți  testul de rezistență. Apropo, Everlast a fost cel care a inventat pantalonii scurți pentru box cu centură, care sunt acum folosiți de toți boxerii. Începe  istoria de triumf cu Everlast, iar SPORTLANDIA te va ajuta cu cel mai bun sortiment la cele mai bune prețuri din Moldova!

Pentru dvs. magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic la Chișinău și Bălți între orele 9:00 și 21:00. Vă așteptăm cu toată familia!

 

спортландия кишинев бельцы

 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale