Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse
Nouă colecție de toamnă + 1000 lei bonus cadou

Magazinul de sport SPORTLANDIA are o nouă colecție de toamnă 2021. SPORTLANDIA oferă tuturor clienților 1000 bonusuri pentru a face achizițiile și mai profitabile!

 

 

Atenţie! 1000 bonusuri sunt 1000 lei, pentru că în programul de loialitate SPORTLANDIA 1 punct = 1 leu. Cu aceste puncte puteți plăti până la 30% din prețul de achiziție*.

Dacă nu sunteți încă înregistrat în programul de loialitate SPORTLANDIA, urmați linkul și parcurgeți o scurtă înregistrare. Veți primi imediat 200 bonusuri de bun venit și 1000 bonusuri promoționale pentru cumpărături în magazinul SPORTLANDIA.

 

спортландия Бельцы

 

Noua colecție de toamnă reunește cele două pasiuni ale tale: moda și un stil de viață activ. Inspiră-te!

 

спортландия кишинев бельцы

 

De exemplu, adidașii Columbia Firecamp. Da, da, tocmai aceștia au surprins inimile fetelor din întreaga lume. Monocrom calm, formă îndrăzneață și confort de marcă - ceva ce nu poate lăsa indiferenți iubitorii stilului sportiv..

 

sportlandia chisinau balti

 

Confort, funcționalitate, stilul orașului - dacă vă place propunerea noastră, veniți la SPORTLANDIA și evaluați întreaga gamă a noii colecții de toamnă 2021!

 

 

Nu uitați să plătiți până la 30% din costul bunurilor selectate cu bonusuri SPORTLANDIA acumulate!

 

sportlandia moldova

 

Tuturor sport! Pentru dvs., magazinele SPORTLANDIA sunt deschise în fiecare zi la Chișinău și Bălți de la 9:00 la 21:00. Vă așteptăm cu toată familia!

 

sportlandia chisinau balti

 

*Cu bonusurile acumulate SPORTLANDIA nu pot fi plătite: bunurile cu reducere, bunurile „Super Preț”, cardurile cadou SPORTLANDIA.


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale