Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Modele noi - brandurile mondiale

 

Columbia, Emporio Armani EA7, Under Armour, Salomon, Merrell sunt mărci care știu totul. Ei au crescut în jurul lor milioane de fani loiali care trăiesc literalmente "de la noutate la noutate". SPORTLANDIA, cel mai mare magazin sportiv din Moldova, invită toți iubitorii brandurilor iconice la o nouă sosire vara 2019. Gama este foarte impresionantă!

 

 

Alege branduri mondiale, cumpara la cel mai bun preț și să obțină bonusuri pe care le puteți plăti până la 30% din costul achizițiilor viitoare!

 

 

Hainele și încălțămintea Columbia sunt unice. Fiecare lucru este literalmente "inspirat" de tehnologii reci.

 

Tehnologia Omni-Heat reflectă și își păstrează propria căldură umană și îndepărtează excesul de căldură și umiditate. În cazul în care umiditatea ridicată este utilizată o acoperire Omni-Shield care respinge picăturile de apă sau murdăria de pe țesătură fără a lăsa urme. În cazul în care aveți nevoie pentru a consolida "respirație" este folosit de Omni-Freeze și vă simțiți rece.

 

Dacă locuiți înconjurat de mărci celebre, acordați atenție noii colecții de femei Emporio Armani EA7 de la legendarul Giorgio Armani. E uimitoare!

 

 

Încărcați soarele și vara în haine de plajă și pantofi de la branduri mondiale. Toate produsele au o garanție a celui mai bun preț!

 

 

Dacă mergeți cel puțin o dată la magazinul sportiv SPORTLANDIA-veți cumpăra numai aici. De ce?

 

  • Pe teritoriul a 2000 de metri pătrați colectate toate cele mai bune branduri sportive din lume;
  • Putem găsi echipament pentru 50 de sporturi;
  • Gamă largă pentru copii și adulți;;
  • SPORTLANDIA oferă cele mai eftine preturi din Moldova;

 

Cu fiecare achiziție, veți primi lei bonus. 1 bonus=1 leu. Și cu aceste bonusuri acumulate, puteți plăti până la 30% din costul achizițiilor viitoare.

 

 

Este mai bine să vezi o dată decât să auzi de o sută de ori! Magazinul sportiv SPORTLANDIA lucrează pentru dvs. în CCA Grand Hall în fiecare zi între orele 9:00 și 21:00. Vă așteptăm!

 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale