Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Mii de produse pentru activități în aer liber la super preț

Începeți primăvara activ și profitabil - în magazinul de sport SPORTLANDIA din CCA Grand Hall avem prețuri excelente pentru mii de produse pentru sport și activități în aer liber.

 

 

Pentru călătorii prin oraș și în afara lui. Cumpărați o bicicletă acum la un super preț și pedalați spre orizont.

 

sportlandia chisinau

sportlandia moldova

спортландия велосипеды

 

Doriți să vă vedeți copilul cel mai fericit? Cumpărați-i o bicicletă sau un scuter, sau role, sau mai bine, ambele. Vă garantăm cele mai bune prețuri din Moldova!

 

спортландия кишинев

спортландия ролики

спортландия активный отдых

 

Sportul îți oferă energie! Omul este creat pentru mișcare și corpul nostru este cea mai directă dovadă în acest sens. Dacă ești activ, atunci ai o bună dispoziție, o atitudine pozitivă față de viață și un aspect excelent.

 

спортландия футбольный мяч

купить гамак кишинев

 

Verificați contul dvs. SPORTLANDIA bonus și plătiți cu bonusurile acumulate până la 30% din valoarea bunurilor selectate *. IMPORTANT, 1 bonus = 1 leu! Dacă nu sunteți încă membru al programului SPORTLANDIA bonus, urmați linkul și scanați codul QR. Vă vom oferi 200 bonusuri pentru achiziții în magazinul de sport SPORTLANDIA.

 

кишинев купить батут

спортландия гранд хол

 

Deveniți mai activ, mai frumos, mai sănătos cu magazinul de sport SPORTLANDIA. Suntem deschiși în fiecare zi până la ora 18:00 în CCA Grand Hall. Vă așteptăm!

 

спортландия гранд холл

 

* Bonusurile nu pot fi utilizate pentru plata bunurilor cu reducere, pentru bunurile cu „Super Preț”, pentru cardurile cadou SPORTLANDIA

 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale