Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse
Gata de iarnă! Noua colecție 2022 este deja la vânzare

SPORTLANDIA are sosiri de articole a noii colecții 2022. Îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă pentru oraș, echipament sportiv pentru sport iarna, echipament pentru sala de sport de acasă și pentru antrenamente într-un club de fitness. Ca întotdeauna, la cele mai bune prețuri din Moldova!

 

 

Vremea nu te va ține în casă cu îmbrăcămintea și încălțămintea de la mărcile tale preferate în condițiile grele meteorologice. Columbia, adidas, Asics, Nike, Under Armour, EA7, Outventure îți oferă tehnologii special dezvoltate care rețin căldura, elimină umezeala, oferind corpului tău un confort perfect.

 

спортландия бельцы кишинев

спортландия бельцы

 

Columbia, adidas, Outventure au venit cu o idee grozavă: au dotat adidașii eleganți urbani cu tehnologii de top pentru plimbări la aer liber. Iar rezultatul este un pantof de sport cu membrană ,cu o suprafață aderentă și o amortizare puternică. Nu pătrunde umezeala. Nu alunecă. Păstrează căldura.

 

спортландия бельцы

спортландия бельцы

спортландия молдова

 

Columbia, adidas, Outventure au venit cu o idee grozavă: au dotat adidașii eleganți urbani cu tehnologii de top pentru plimbări la aer liber. 

 

 

Iar rezultatul este un pantof de sport cu membrană ,cu o suprafață aderentă și o amortizare puternică. Nu pătrunde umezeala. Nu alunecă. Păstrează căldura.

 

спортландия зимняя обувь

спортландия кишинев

 

SPORTLANDIA este un loc minunat pentru alegerea echipamentului sportiv: mini-simulatoare ușoare , aparate de forță și aparate cardio - o gamă largă la cel mai bun preț garantat.

 

спортивный инвентарь плавание

плавание гимнастика кишинев

спортивный инвентарь фитнесс

 

În rețeaua SPORTLANDIA, premiera brandului Optimum Nutrition care este liderul mondial în producția de nutriție sportivă echilibrată. Proteine, aminoacizi, gaineri- feedback pozitiv poate fi auzit în toată lumea de la sportivii profesioniști și culturistii care cumpără nutriția sportivă Optimum Nutrition.

 

спортивное питание кишинев бельцы

 

Nu uitați să plătiți până la 20% din prețul de achiziție cu bonusurile acumulate! Pentru dvs. magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic la Chișinău si Bălți între orele 9:00 și 21:00. Vă așteptăm cu toata familia!

 

спортландия кишинев бельцы


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale