Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Bicicletele Giant: închidem sezonul cu reduceri totale de până la 50%

Puteţi practic gratis cumpăra o bicicletă de prima clasă cu REDUCERI TOTALE GIANT. Accesați magazinul de biciclete GIANT de pe B-dul. Moskova 9/1 și cumpărați cu reducere de până la 50%!

 

 

Bicicletele GIANT își extinde geografia în Capitală. Supermarketul BOMBA din CCA Shopping MallDova, magazin sportiv SPORTLANDIA din CCA Grand Hall - alege un traseu convenabil pentru tine. Prețurile GIANT sunt aceleași peste tot.

 

sportlandia giant

 

Sezonul pentru bicicliștii activi nu se încheie cu apariția vremii reci. Vremea rea nu este o piedică, pentru a merge cu bicicleta, dacă sunteţi pregătiţi corect.

 

giant biciclete

 

Ce trebuie luat în considerare pentru ca bicicletă să aducă doar emoții pozitive toamna?

 

cumpara biciclete chisinau

 

Dintre cele trei tipuri principale de biciclete (pentru oraş, autostradă și munte), la primele două roțile sunt netede, ce înseamnă că este destul de periculos să mergi cu ele în tipmul rău.

 

giant sportlandia

 

Pentru a merge cu bicicleta la sfârșitul toamnei, bicicleta montană GIANT este cea mai potrivită, deoarece are anvelope „dințate”, care asigură o tracțiune mai bună.

 

giant sportlandia cumpara

 

La bicicletă trebuie să fie prezente aripile cu dimensiuni complete pentru a nu se uda şi a nu se murdări din cauza bălților.

 

giant moldova sale

 

Merită să vă gândiți la schimbarea anvelopelor - anvelopele speciale de iarnă cu o rulare specială vă vor permite să depășiți secțiunile umede și alunecoase ale drumului, fără a pierde echilibrul.

 

 

Frâne pe disc. Cele mai relevante toamna, deoarece funcționează perfect în toate condițiile meteorologice.

 

 

Proverbul „Pregătește-ți sania din vară” se potriveşte şi pentru ciclism. Persoana economă cumpără o bicicletă toamna - calitate maximă pentru o sumă minimă. De accord? Argumentele sunt mai mult decât valoroase.

 

 

Ne vedem la REDUCERILE TOTALE ÎN MAGAZINUL GIANT. Să aveţi cumpărături bune!

 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale