Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Biciclete GIANT: deschide sezonul bicicletelor de toamnă

Bicicletă montană GIANT pentru doar 3499 lei! Magazinul de biciclete GIANT din SPORTLANDIA Sports Store deschide sezonul de toamnă și stabilește prețuri superbe pentru biciclete.

 

 

Pentru a simți diferența între o bicicletă bună și o bicicletă GIANT, nu este suficient să stai în șa - trebuie să accelerezi până la 35-40 km / h. Apoi se va dovedi: va merge ușor în viraje, nu te va lăsa în jos pe cea mai lungă distanță și va rezista la cea mai abruptă urcare.

 

 

Grațioasa bicicletă feminină Liv Bliss 3 este gata să ofere doar emoții pozitive din schi în compania celor mai buni prieteni și prietene.

 

 

Siguranța primelor biciclete pentru copii este foarte importantă. Giant s-a asigurat că copiii tăi învață să meargă pe o bicicletă fiabilă și de înaltă calitate.

 

 

Biciclete ușoare, confortabile și sigure, bicicletele Giant sunt concepute special pentru tinerii călători energici care preferă activitățile de agrement active.

 

 

Cum să vă protejați bicicleta de murdărie toamna? Oricât de mult poți scăpa de murdărie, poți încerca să-i reduci cantitatea pe bicicletă și călăreț.

 

 

În jos cu splina de toamnă: bicicleta GIANT are un singur obiectiv - să zboare înainte, indiferent de condițiile meteorologice

 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale