Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Catalog de produse

Card cadou

Vrei să dai ceva legat de sport, cu un stil de viață sănătos, dar te îndoiești de ce să alegi? Pentru astfel de cazuri există o Card cadou SPORTLANDIA! Plătiți o anumită sumă și obțineți un card de plastic. Celui căruia i-l dai, va alege un cadou în magazinul SPORTLANDIA. Va fi exact darul de care aveți nevoie!

 

CE ESTE UN GIFT - CARD PLASTIC?

 

Oferim carduri moderne, din plastic drept cadou care sunt cu valoare fixă.

 

Card-urile pot fi în valoare fixă de: 50 lei, 200 lei, 500 lei.

 

Unde și cum poate fi folosit acest card?

 

Gift Card-urile funcționează fără restricții în magazinul ”Sportlandia”.

 

Reguli de utilizare a cardurilor cadou

 

 • Pentru a face o achiziție a unui produs, poate fi utilizat orice număr de carduri cadou.
 • Cu ajutorul card-ului poate fi achiziționată orice cantitate de bunuri.
 • Card-ul poate fi utilizat pentru achiziție o singură dată. După utilizare, Cardul cadou este retras de către casierul magazinului.
 • Pentru bunurile achiziționate cu ajutorul unui card cadou, se aplică toate condițiile de vânzare, valabile în rețea (promoții și reduceri), de asemenea, clientul poate utiliza cardul Sportlandia pentru a reduce prețul de achiziție.
 • La cumpărarea unui card cadou poate fi utilizat orice mijloc de plată cu excepția atragerii creditului de la băncile partenere.
 • Un card cadou nu poate fi folosit ca o plată în avans atunci când faceți o achiziție pe credit.
 • Card-ul nu poate fi schimbat pe bani.
 • Dacă valoarea card-ului cadou depășește valoarea totală a bunurilor, diferența nu este returnată cumpărătorului și nu poate fi utilizată de acesta în viitor.
 • În cazul în care valoarea bunurilor depășește valoarea nominală a card-ului, cumpărătorul plătește diferența de numerar casierului magazinului.
 • În cazul rezilierii contractului de vânzare-cumpărare a bunurilor, achiziționate cu ajutorul gift card-ului, rambursarea banilor pentru aceste bunuri se efectuează prin emiterea unui nou card cu o valoare nominală care corespunde valorii nominale a card-ului (părții din valoarea nominală a card-ului în cazul returnării unuia dintre bunurile achiziționate cu ajutorul Gift Card-ului); cu ajutorul căruia s-au achiziționat bunurile returnate.
 • În cazul în care suma bunurilor returnate la momentul cumpărării a depășit valoarea nominală a card-ului, iar clientul a plătit casierului diferența de numerar, la rezilierea contractului de vânzare-cumpărare, o astfel de sumă a diferenței se returnează clientului în numerar.

 

Cumpărarea gift card-ului

 

Card-urile cadou pot fi achiziționate în magazinul Sportlandia.

 

Cu noi este plăcut și ușor de a face cadouri persoanelor dragi!

 

Regulile

Trăsăturile specifice ale card-ului cadou:

 

Gift-cardul este utilizat doar o singură dată la primirea produsului, indiferent de mărimea valorii nominale:

 • dacă prețul produsului (bunurilor) selectat este sub valoarea nominală a card-ului cadou, restul de numerar nu se achită.
 • dacă prețul produsului (bunurilor) selectat depășește valoarea card-ului cadou, proprietarul trebuie să plătească diferența. Se permite sumarea valorii nominale a mai multor card-uri cadou.

 

Gift cardul nu este supus schimbului și returnării - banii plătiți pentru acesta nu vor fi returnați.

 

La expirarea termenului de folosire, Cardul devine invalid, banii achitați pentru achiziționarea lui nu se recuperează.

 

Cardul cadou este proprietatea companiei emitente și nu este returnat după utilizare.

 

Cardul cadou poate fi doar prezentat - în caz de pierdere, acesta nu este blocat sau recuperat.

 

La achiziționarea gift card-ului în magazin prin numerar sau monedei scripturale, se eliberează un cec de casă.

 

La primirea produsului selectat, se eliberează un cec de casă, care conține informații despre cardul utilizat și suma taxei suplimentare, dacă a fost indicată.

 

Gift cardul poate fi prezentat începând cu ziua următoare după cumpărare.

 

La produsele achiziționate cu acest card se răspândesc toate reducerile valabile în momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare.

 

Programul Bonus Sportlandia

 

 • Nu mai mult de 30% din costul produsului poate fi achitat cu bonusurile acumulate anterior, iar valoarea produsului care a rămas poate fi achitată cu Cardul cadou, conform regulilor programului de Club.
 • Pentru produsul achitat cu bonusuri, nu se acumulează bonusuri adăugătoare.
 • Bonusurile pot fi primite  numai pentru partea din suma produsului, achitată în numerar.

 

Întoarcerea, schimbul de bunuri achiziționate cu ajutorul Gift Card-ului se efectuează în conformitate cu legislația Republicii Moldova. În cazul satisfacerii cerinței consumatorului de a rezilia contractul de vânzare-cumpărare a mărfurilor, rambursarea se efectuează prin emiterea unui nou gift card din plastic Sportlandia, cu cea mai apropiată valoare nominală mai mică și în numerar, dacă valoarea cardu-ului este diferită de valoarea nominală inițială a card-ului. Perioada de valabilitate a noului card cadou nu trebuie să fie mai mică decât perioada de valabilitate a card-ului cadou original, dacă există în magazin carduri cu termenul de folosire dat.  În caz contrar, se emit carduri cu termen de folosire maximal, existent în magazin.

 

Societatea emitenta își rezervă dreptul de a schimba aceste reguli. Pentru cele mai recente informații, accesați www. sportlandia.md.

Întrebări

 

Ce este un card cadou (gift-card)?

 

Doriți să faceți un cadou  care are legătură cu sportul dar vă îndoiți în alegerea Dvs?  Pentru astfel de cazuri, există gift cardul Sportlandia! Plătiți o anumită sumă și obțineți un card de plastic. Celui căruia îl veți dărui, singur își va alege un cadou în magazinul Sportlandia. Va fi exact cadoul de care aveți nevoie!

 

Cum funcționează acesta?

 

Pe suprafața card-ului sunt reprezentate: valoarea nominală a card-ului, termenul de folosință și codul individual. Contabilizarea fondurilor de pe card se face folosind același echipament care efectuează operațiuni cu carduri bancare din plastic. Informațiile cu referire la acest card sunt codate cu ajutorul unei benzi magnetice, deci nu merită de riscat, lăsând cardul lângă dispozitivele care emit radiație. Deși, fără îndoială, este foarte convenabil de a pune portofelul pe cuptorul cu microunde :-).  În cazul în care cardul va fi demagnetizat, nu vom putea accepta cardul în magazin..

 

Cum pot obține cardul cadou?

 

Puteți cumpăra gift cardul în magazinul Sportlandia.

 

Unde pot folosi cardul care mi-a fost vândut?

 

Puteți utiliza cardul cadou în magazinul Sportlandia. Cardurile cadou încă nu sunt acceptate în internet-magazinul www. sportlandia.md. pentru achiziționarea mărfurilor.

 

Pot folosi mai multe carduri cadou în același timp?

 

Sigur că puteți.

 

Dacă doresc să fac o achiziție în sumă de 250 lei și am un card cu valoarea nominală de 500, pot obține restul în numerar?

 

Nu, dacă valoarea totală a produsului selectat este mai mică decât valoarea nominală a card-ului, diferența de numerar nu se restituie. Ceea ce puteți face, este să alegeți din asortimentul variat al produselor noastre un bun la suma numerarului rămas pe acest card.

 

Dacă nu reușesc să folosesc Cardul cadou înainte de expirarea sa, îl voi putea schimba pe altul cu aceeași valoare nominală?

 

Perioada de valabilitate a card-ului cadou este indicată pe suprafața sa. Nu vom putea să schimbăm cardul expirat pe altul și să îl acceptăm în magazin din motive tehnice. Încercați să faceți o achiziție înainte de data expirării.

 

Dacă suma de pe Cardul cadou nu este suficientă pentru a plăti costul produsului cumpărat, este posibil să achit partea restantă cu bani cash?

 

Desigur, puteți plăti suma lipsă în numerar sau prin cardul de credit.

 

Care poate fi valoarea nominală a cardurilor Sportlandia?

 

Pentru comoditate, card-urile cadou pot avea o valoare nominală de: 50, 200, 500 lei. Suma este indicată pe suprafața card-ului.

 

Ce bunuri pot fi achiziționate în magazinele Sportlandia folosind un card cadou?

 

Cardul cadou poate fi folosit pentru achitarea oricărui produs din asortimentul bogat la magazinului Sportlandia, la fel și produsele supuse reducerilor sau participante la promoții.

 

Dacă mărimea produsului achiziționat nu mi se va potrivi, am posibilitatea să-l schimb?

 

Schimbul de bunuri achiziționate cu ajutorul Cardului cadou se realizează în modul general prevăzut de legislația actuală.

 

Dacă îmi pierd cardul, pot să îl restaurez?

 

Din păcate, cardurile cadou în caz de pierdere nu pot fi restabilite. Cardul se prezintă la cumpărare, identitatea clientului nu este stabilită la efectuarea unei achiziții în magazin.

 

Dacă intenționez să achiziționez un card cadou, sunt necesare careva documente pentru cumpărarea lui?

 

Achiziționarea unui card cadou reprezintă încheierea unui acord preliminar cu persoana fizică (plata unui avans), în confirmarea acestui fapt primiți un cec de casă. În același timp, Vă familiarizați cu regulile de utilizare a card-ului cadou (ofertei publice), faptul cumpărării card-ului înseamnă acceptarea Dvs  a regulilor. Nu sunt necesare alte documente care să Vă confirme identitatea. Cardul trebuie prezentat la cumpărare - aceasta înseamnă că atunci când achiziționați un produs prin intermediul cardu-ului, de asemenea, nu este nevoie să fie identificat cumpărătorul, astfel puteți dărui cardul oricărei persoane.

 

Dacă intenționez să dăruiesc cardul cuiva, cum pot să-l împachetez frumos?

 

Magazinul nostru mereu Vă oferă  o gamă variată de felicitări potrivite pentru situații diverse. Anul Nou? Zi de naștere? Petreceri corporative? Alegeți-vă o felicitare pe placul Dvs, ca un element adăugător pentru card. Pentru ocazii speciale, puteți achiziționa o cutie elegantă, dar cu o plată suplimentară. Cereți ambalajul pentru Cardul cadou la casă sau de la operatorul internet-magazinului.

 

CLIENȚII CORPORATIVI

 

Doriți să oferiți partenerilor sau colegilor de lucru un produs legat care are legătură directă cu sportul sau cu stilul sănătos de viață, dar nu știți ce anume să alegeți? Gift Cradul Sportlandia este un cadou sportiv deosebit!

 

Cumpărarea cardului cadou:

 

Cardurile cadou Sportlandia pot fi achiziționate în  magazinul nostru Sportlandia.

 

Telefon de contact (+373) 022 83 60 41.

Ai intrebari ?
(+373) 022 83 60 41
(+373) 231 84 224

Noi în rețelele sociale