Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!

Cum să evitați ruperea monturilor snowboard

Cum să evitați ruperea monturilor snowboard

 

Atașamentele sunt setul de snowboard compus care se rupe cel mai adesea. În acest caz, multe defecțiuni apar din cauza unor erori de funcționare și neglijență, dar ele pot fi ușor evitate.

Erori și defecțiuni

Deci, greșeala numărul unu este strângerea prea strânsă a curelelor a.din acest motiv, atunci când se rostogolește, se poate rupe o săgeată superioară sau inferioară, se pot rupe dinții pe curele sau se pot rupe Buckley b.

 

 

Atunci când cumpărați dispozitive de fixare, este mai bine să aveți pantofi în care vă veți plimba și să încercați să montați pe pantofi. Ar trebui să acorde o atenție la lungimea care trebuie să fie suficientă pentru fixarea de pantofi c. Cu toc de pantof ar trebui să se intre într-un colț хайбека d. Apoi, pentru o fixare sigură nu trebuie să cu puterea de a trage стрепы.

 

 

Eroarea numărul doi-pas pe curele atunci când se fixează d. în frig, plasticul din care sunt făcute curelele de fixare devine fragil.

 

 

Greșeala numărul trei este de a lovi suportul de telescaun. Pentru a evita astfel de defecțiuni, este suficient să fii atent.

 

 

Eroarea numărul patru este transportul necorespunzător al monturilor. În timpul transportului, monturile de snowboard trebuie să fie fixate f. pentru depozitarea pe termen lung, este mai bine să scoateți și să depozitați separat de snowboard, într-o cutie.

 

 

 

Cum să reparăm atașamentele

Este foarte important să ne amintim că nu puteți merge în suporturi rupte.

Reparația se face doar prin înlocuirea pieselor rupte cu cele noi. Puteți cumpăra piese de schimb în magazine sportive sau în centre de servicii sportive.

 

 

Auto-lipirea sau coaserea pieselor rupte este inacceptabilă, deoarece atașamentele nu vor mai putea să-și îndeplinească funcția și va fi periculos să se rostogolească cu ele.

 


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale