Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
Comandă prin telefon!
(+373) 022 83 60 41
Catalog de produse
Catalog de produse
Fii în ritmul
oraşului tău
Nici o zi
fără sport!
SPORTLANDIA: 8 iunie, ne deschidem, super prețuri și cadouri!

Începând cu 8 iunie, magazinul sportiv SPORTLANDIA din CCA Grand Hall este deschis. Un sortiment uriaș de vară de branduri mondiale, prețuri super și 3000 bonus lei ca cadou pentru toți clienții!

 

спортландия кишинев

спортландия молдова

 

3000 bonus lei au fost deja creditați pe cardul dvs. bonus SPORTLANDIA. Începeți să le cheltuiți acum!

3000 bonus lei - este foarte profitabil! 1 bonus = 1 leu, iar cu aceste bonusuri puteți plăti până la 30% din valoarea achizițiilor viitoare *.

Și dacă nu aveți încă un card bonus SPORTLANDIA - veniți la magazinul SPORTLANDIA din CCA Grand Hall. Faceți o achiziție pentru orice sumă, obțineți un card bonus și 3000 bonus lei ca cadou!

 

спортландия гранд хол

кишинев

 

SPORTLANDIA este considerat pe bună dreptate cel mai mare magazin sportiv din Moldova. Acesta are o suprafață 2000 mp. pentru sport și activități sportive.

 

спортландия спортивный магазин

 

Oferim mai mult de 10.000 de produse de la cele mai bune mărci mondiale. Puteți găsi echipamente pentru 50 feluri de sport pentru copii și adulți. Gama este cu adevărat impresionantă!

 

спортивный магазин кишинев

 

Ați decis deja pe ce să cheltuiți cadoul 3000 bonus lei?

 

спорттовары кишинев

 

Vă așteptăm! Magazinul SPORTLANDIA din CCA Grand Hall, etajul 3. Orar: luni-vineri 10:00-16:00, sâmbătă și duminică - zile libere.

 

спортландия гранд холл

* Pentru noii clienți SPORTLANDIA - 3000 bonus lei vor fi activați pe cardul bonus a doua zi după achiziție. Bonusul în lei nu se plătește pentru mărfurile cu reduceri, mărfurile „SUPER PREȚ”. Valabilitatea a 3000 bonus lei - până la 30 iulie 2020.


« Inapoi la lista

Noi în rețelele sociale